איתמר קפאח: צמד קצבים, גני תקווה

הכירו את: איתמר קפאח מאטליז "צמד קצבים"

איתמר, ספר לנו על העסק שלך וכיצד הגעת לתחום?

"השותף שלי, רועי גושן, ואני באנו מעולם הצבא. שנינו ניהלנו קריירה צבאית ארוכה ולאחר הפרישה מהצבא חיפשנו פעילות שיש לנו המון אהבה אליה. שנינו חולקים אהבה גדולה לאוכל טוב, בשר ויין וידענו שזה הכיוון. עשינו קורס ברמנים כדי ללמוד לעומק את עולם האלכוהול וקורס קצבות להתמקצע בעולם הבשר. החלום שלנו היה להקים קצביית בוטיק, שתהיה פנינה קולינרית וגן עדן לאוהבי בשר משובח. אחרי עבודת שטח רבה, המון התכוננויות וירידה לאינספור פרטים, אני שמח לבשר שלפני מספר חודשים פתחנו בגני תקווה את "צמד קצבים". ההחלטה על הקמת הקצבייה בגני תקווה התבססה על הרצון והמחויבות שלנו להביא לקהילה מגוונת בשר פרימיום ומוצרים נלווים איכותיים וייחודים, תוך מתן חווית שירות ייחודית, נעימה ואישית ללקוח. אנחנו נרגשים מהתמיכה ומהאהבה שאנו מקבלים מהלקוחות שלנו. זו זכות והנאה לשרת קהל שמעריך איכות".

למה חשוב לך לקנות בשר עם תו "חי בריא"?

"עוד לפני שפתחנו את הקצבייה היה לרועי ולי ברור שזה סוג הבשר שאנו רוצים לעבוד איתו.
בשר מקומי שגודל בתנאים הכי טובים שאפשר.
אני מעצמד קצבים 6.11.18דיף בשר מגידול ישראלי גם כי זה מאפשר לי לתמוך בחקלאות המקומית וגם מכיוון שאין לי ספק שזה בשר איכותי יותר.
בנוסף, חי בריא מקנה לי ביטחון לגבי תנאי הגידול של בעלי החיים ואני שמח להעביר את הבטחון הזה הלאה ללקוחות שלי".

איך אתה מאפיין את הלקוחות שקונים אצלך בשר עם תו "חי בריא"?

"אנשים היום יותר ויותר מתעניינים במקור המזון שלהם ומחפשים מזון איכותי ובריא יותר.
ללקוחות שמגיעים אלינו כדי לקנות בשר עם תו "חי בריא" חשוב אופן הגידול של בעלי החיים, תנאי הגידול, התזונה וכו'. הם רוצים את הכי טוב שיש. אני שמח לראות שהביקוש לבשר עם תו "חי בריא" הולך וגדל ואפילו מבקשים ממני עוף שגודל בהתאם לדרישות התו".

 איפה ניתן לרכוש את הבשר שלך?

אני מזמין את כולם לבוא אלינו לקצביה. בהמשך נפתח גם אפשרות של משלוחים 😊

צמד קצבים

כתובת: הנגב 19, גני תקווה

טלפון להזמנות: 03-9498454

קישור לאתר: https://www.facebook.com/צמד-קצבים-251465062081998/?ref=page_internal