ארוחות מיוחדות

ארוחת 'טרואר גולן' עם השף יגאל מולנר

השף יגאל מולנר פוצח בסדרת ארוחות "טרואר", במסגרתן יביא לידי ביטוי באופן יצירתי ומובהק את התפיסה שכולנו ניזונים מהאדמה, מהטבע והעונתיות.

הארוחה הראשונה בסימן 'טרואר גולן' בשיתוף מרעה גולן - חי בריא תתקיים ביום שישי, 11 בספטמבר בסטודיו רזיאל ביפו.
מדובר בארוחת טעימות בת 8 מנות המבוססת על נתחים אחוריים של עגלות ממשקי מרעה גולן שתוגש לצד יינות מרמת הגולן וירקות ממשקים מקומיים. בין המנות שיוגשו בארוחה: טרטר אגוז, עגבניות מעושנות, צלפים, טוויל שומשום שחור ותבלינים חמים, גלידת חרדל, ציר בקר; פיקאניה בקראסט סומק, כוסברה ובהרט, סלט של עשבים שמן זעתר, וחרוש מותסס; רוסט פיקניה, ציפוי של פריקי עשבי בר, קרם פחם חציל, לאבנה.

מולנר עבד במטבחי השפים המובילים בעולם, ביניהם: דניאל בולו בניו-יורק ו"פר-סה" של השף תומאס קלר בניו-יורק. פה בישראל הוא מבשל חוויות וסיפורים של שני עשורים של בישול, כל ארוחה מספרת סיפור שונה אבל המהות היא אחת - כל האוכל מגיע מהחקלאים, הגבנים,היננים, הקצבים והדייגים המקומיים.

השף יגאל מולנר: "החקלאים והמגדלים בגולן הם זן שונה של אנשי אדמה. אנשי התאגדות מגדלי הבקר של מרעה גולן שעובדים ופועלים תחת תקן חי בריא, עומדים מאחורי אחד המהלכים החשובים שנעשו כאן בשנים האחרונות. כחלק מתהליך ההתפתחות שלנו כמעצמה גסטרונומית, אנחנו גם מתחילים להבין מהי סטנדרטיזציה לבקר ולגלם המקומי וכמה הוא חשוב.
ארוחת "טרואר גולן" נולדה מתוך החיבור הטבעי שלי לגולן והצורך לחשוף ולתת ביטוי לאדמה וליצרנים הארטיזנלים שחיים שם. יחד יצרנו ארוחה בת 8 מנות המבוססת על הרבעים האחוריים של העגלה, לצד יינות מרמת הגולן, עשבי בר שליקטתי וירקות ממשקים מקומיים".

תאריך: יום שישי 11.9
מיקום: סטודיו רזיאל - רחוב רזיאל 7, יפו
טלפון לפרטים והזמנות: דיאנה 053-5556507

סעודת NOSE TO TAIL – מהדורת חורף

הצטרפו אלינו לערב אדיר של בשר ויין.
שף יפתח בן דב, שף יפתח סליטרניק והקצב ומגדל הבקר יוחאי שניידר מזמינים אתכם לארוחת Nose to Tail, בה יגישו 7 מנות המבוססות על מגוון גדול של נתחי בקר ממשק שניידר וירקות ממשק רגב (ועוד 3 קינוחים משגעים). הארוחה תלווה ביינות מיקבי הבוטיק של רמת הגולן במזיגה חופשית.

בתפריט

מרק רגל בקערת לחם מחמצת.
פרחי קרפצ'יו כף בסלט תפוזים שומר ותרד.
כנאפה זנב שור בדמיגלאס תפוחים.
סטייק כבד עגלה בפלאמבה עראק על קרם שומר, מנגולד ודמיגלאס.
שווארמה שפונדרה (אסאדו) וצ'יפס כרישה על לאפה בעבודת יד.
רולדה מעושנת של צוואר בקר ממולאת בחלקי פנים ושומן בוקס.
יקיטורי דנבר ברוטב סאטה על ריזוטו אסיאתי.
כל הבשרים בארוחה עומדים בתקן חי בריא

קינוחים

קנולי שבקייה במלית קרם פריחת הדרים, מרמלדת קליפות תפוז ושמן שומשום.
ברד פודינג עם קרם וניל חם ופירות טריים.
טארט מלאבי ותותים

_______________________
יום ג 21.1.20 בשעה 19:00, 249 ש"ח לסועד.
להזמנת מקומות: השאירו פרטים בטופס, או חייגו עכשיו 04-6795095

נשמח לראותכם. ארז והצוות

Sylvester Night: Slow Food Club

ערב הסילבסטר בקזינו סן רמו!
נועה לוי מארחת את השף נדב מלין שעומד בראש תנועת הסולאו פוד בישראל ואת איש הליקוטים יתיר שדה, לערב חגיגי של בישול מקומי רווי קוקטיילים מבית מרטיני ויין משובח.
על הפטיפונים- איתי קאופמן

החבורה תבשל אוכל מקומי שמתבסס על חומרי גלם ישירות מהאדמה הקרובה, בקר ממרעה הגולן של חי בריא, עשבי בר בליקוט עצמי, סירופים של צמחים, ירקות ופירות מותססים ועוד..
כולם יהפכו לאוכל אישי המבוסס על שיטות בישול עתיקות.

בין המנות בתפריט: נקניקיות חלקי פנים על פריקה עם חרדל בר ושוקרוט כרוב אדום; טרטר חי-בריא עם חלמון ביצה אורגנית כבוש בורגול מותסס וסומק טהור מעמק הארזים בירושלים; נתח קצבים מגוהץ על הפלאנצ׳ה, תפו״א באטר; פריטו מיסטו מח עם סלסה ורדה וגם באו (כיסון סיני במקור) ממולא בשר עגל ושומן כבש וכרוב ועוד ועוד...

ערב סילבסטר בקזינו סן רמו
כתובת: נחמה 2, יפו
בתאריך 31.12.19 החל מ 18:30
מומלץ להזמין מקום מראש
בטלפון:051-5531835 או בהודעה לעמוד שבקישור.