ליאור חטואל: ברנר 24- הקצביה של ליאור, הרצליה

הכירו את: ליאור חטואל מברנר 24, קצביית שף בהרצליה.

ליאור, ספר לנו על העסק שלך וכיצד הגעת לתחום?

"אני בתחום מאז גיל 15. תחום האוכל תמיד סקרן אותי ובמיוחד כל מה שקשור בבשר. לאורך השנים למדתי והתמקצעתי בבשר, בתחילת דרכי הייתי קצב במלון באילת וב 11 השנים האחרונות, ניהלתי את הקצביה בקבוצת מסה. תמיד היה לי חלום לפתוח מקום משלי, וכשמצאתי את המקום פה בהרצליה ידעתי שאני הולך על זה ובונה את המקום בדיוק כמו שאני רוצה. אני פרפקציוניסט וחשוב לי שהדברים ייעשו באופן נכון ומדויק. חשוב לי מאוד לתת ללקוחות שירות אישי וקשוב ולסייע בעצות לגבי בישול והכנה של נתחים. אני נהנה מקהל לקוחות שמעריך את מה שאני מביא לו ואין כיף יותר גדול עבורי מלקבל טלפונים והודעות מלקוחות מרוצים".

למה חשוב לך לקנות בשר עם תו "חי בריא"?ברנר 24 הקצביה של ליאור

"אשתי היא מרצה לתזונה ויש לה מרכז לטיפולים הוליסטיים. מהמידע שקראתי ומההשפעה של אשתי נחשפתי לחשיבות רווחת ובריאות בעלי החיים על איכות המזון שלנו. מעבר להיבט הגידול ההומני שקרוב לליבי, הבנתי את ההשפעה השלילית של פרקטיקות הגידול התעשייתית על הבריאות שלנו. כששמעתי על תו "חי בריא" הבנתי שזה בדיוק מה שחיפשתי".

איך אתה מאפיין את הלקוחות שקונים  אצלך בשר עם תו "חי בריא"?

"הלקוחות שלי מחפשים ערכים נוספים של איכות מעבר לטעם. ערכים של שמירה על רווחת בעלי החיים ובריאות התוצרת חשובים להם מאוד. אלו, לצד איכות הבשר הגבוהה בזכות היישון והטיפול המקצועיים שלי מביאים אלי קהל מגוון מכל המינים והסוגים".

 איזה נתח "חי בריא" הכי מבוקש אצלכם?

"הנתח הכי מבוקש אצלי הוא סטייק אנטריקוט. אני מלמד את הלקוחות להשתמש גם בנתחים פחות מוכרים אבל חינוך שוק לוקח זמן".

 איפה ניתן לרכוש את הבשר שלך?

"אני מזמין את כל תושבי הרצליה והסביבה לבקר אותנו בקצביה. מחכה לכם".

ברנר 24

כתובת: ברנר 24, הרצליה

טלפון: 052-4737740

קישור לאתר: https://www.facebook.com/liorbuzeria/