איילת זהבי: הלוחשת לסירים

תכירו את: איילת זהבי ממסעדת הלוחשת לסירים בקיבוץ עינת שהקימה מקום מפגש קסום של אוכל ביתי בריא ומפנק לתושבי הסביבה.

איילת, ספרי לנו על העסק שלך וכיצד הגעת לתחום?

"בעבר ניהלתי קייטרינג, הבישול היה אצלי בעיקר בגדר תחביב, למדתי תקשורת חזותית והיה לי משרד פרסום משלי. כשנולדה הילדה השלישית שלי סגרתי את משרד הפרסום ועבדתי בתור קונדיטורית בבית הקפה שבקיבוץ שלוש שנים. לאחר תהליך מחשבה ארוך החלטתי שבא לי מקום משלי, כזה שישלב את האהבה שלי לאוכל ולאנשים ופתחתי את הלוחשת לסירים – מקום מפגש מפנק של אוכל ביתי. אני מאוד גאה במקום שיצרתי ונהנית מהצוות המקסים שעובד איתי. זה באמת מקום קסום".

למה חשוב לך לקנות בשר עם תו "חי בריא"?

"כבעלת עסק יש לי אחריות גדולה כלפי הלקוחות שלי ואני תמיד מחפשת לעבוד עם חומרי הגלם האיכותיים ביותר. כששמעתי על חי בריא מיד ידעתי שזה סוג הבשר שאני רוצה להכניס למסעדה – בשר שאני יודעת מאיפה הוא בא וכיצד הוא גדל. בעקבות העבודה עם חי בריא וקנייה ישירות ממגדלי הבקר גם התחלתי להתמקצע בחלקי הבשר השונים וביישון בשר וזה הוסיף עוד נפח של איכות לעבודה שלי".

איזה סוג לקוחות מתעניין במנות של "חי בריא"?איילת הלוחשת לסירים

"כל לקוח מתקבל אצלי בחיבוק נעים והרגשה ביתית של חום ואהבה, הלקוחות שמגיעים הם אנשים מהסביבה שהרבה פעמים נמצאים בסידורים או עבודה ואין להם זמן לבשל, אך עדיין חשוב להם מאוד לקבל מזון מוקפד נקי ואיכותי, ולכן הם הקהל הטבעי של בשר עם תו "חי בריא". ההיבטים של בשר בריא שגודל בתנאים נאותים מתחברים לערכים שלהם".

איזה מנת "חי בריא" הכי מבוקשת אצלכם?

"מנת הסופריטו היא הכי מבוקשת אצלי, זו השראה שלקחתי ממסעדת עזורה בירושלים. המנה בנויה מצלעות ומנתח אסאדו בלי עצמות שלפני הבישול הוא נצרב בחום גבוה ויושב כל הלילה בתבלינים ב-80 מעלות, לאחר מכן אני מפרקת אותו לקוביות ומכניסה אותו לתוך תבשיל עם הנוזלים שיצאו ממנו בתוספת של יין אדום, חצילים, תרד ותפוחי אדמה".

 

מסעדת הלוחשת לסירים:

כתובת: קיבוץ עינת

טלפון: 03-9385385

קישור לאתר:  https://www.facebook.com/halucheshetlasirim/