אדוארד איסחקוב: הקצביה של אדוארד, רמת השרון

הכירו את: אדוארד איסחקוב הארכיטקט שהפך את הבשר לאומנות.

אדוארד, ספר לנו על העסק שלך וכיצד הגעת לתחום?

"עליתי לארץ ב-1990 ומיד התחלתי לעבוד בקצביה עם חבר טוב של אבא שלי. 4 שנים מאוחר יותר טסתי לקנדה להשתלמות ברשת אטליזים מובילה שם רכשתי מיומנות של אומן בשר. אחרי שחזרתי לארץ המשכתי להתפתח בתעשיית הבשר ובין היתר ייעצתי גם לשופרסל ולמותג בלדי. 26 שנה מאוחר יותר, ועם המון נסיון ואהבה למקצוע, החלטתי להגשים חלום ולפתוח קצביה משלי".

 למה חשוב לך לקנות בשר עם תו "חי בריא"?

"לאיכות החיים של בעלי החיים יש השפעה גדולה על איכות הבשר. לי באופן אישי זה מאוד חשוב ולכן, כששמעתי על תו "חי בריא"
וירדתי לעומק של תו האיכות ומה בעצם הוא מעניק, זה התחבר לי מאוד חזק לאני מאמין שלי. אני אוהב גם את הרעיון של קניה ישירה מהמגדל, ללא אף מתווך בדרך.
אני יודע בדיוק מה אני מקבל, איזה בעל חיים, מאיזה משק, ואיזה זן ושהמגדל בוחר לי את מה שאני אוהב".

הקצביה של אדוארד 21.2.18

 איזה סוג לקוחות מקפיד לקנות בשר עם תו "חי בריא"?

"הלקוחות שמבקשים במיוחד "חי בריא" הם לרוב הורים צעירים שחשוב להם מה הם מאכילים את ילדיהם.
יש גם לקוחות שחשוב להם במיוחד נושא רווחת בעלי החיים. ככלל, אלו  לקוחות ששואלים המון שאלות ויורדים לעומק הדברים".

 שתף אותנו בטיפ בבחירת בשר:

"השתמשו בחלקים כמו אוסובוקו, שריר זרוע ושפונדרה. אפשר להכין איתם חמין או מרק שעועית,
כמובן תוך הקפדה על בישול איטי. אלו חלקים זולים יותר שאינם נופלים בטעמם מנתחים מוכרים ויקרים יותר".

איפה ניתן לרכוש את הבשר שלך?

"בנוסף לאפשרות לבוא לחנות ולרכוש במקום, אנחנו מבצעים משלוחים לאזור המרכז והשרון".

הקצביה של אדוארד

כתובת: סוקולוב 35, רמת השרון.

טלפון למשלוחים והזמנות: 03-6442422

קישור לאתר: http://www.meat-as-art.co.il/