אנחנו רוצים לספר לכם על השותפים המדהימים שלנו. אלו שבזכותם הצלחנו להפוך את החלום של הנגשת בשר בריא והומאני למציאות בשטח!

אייזיקס

בואו תכירו את אבי אייזיקס, יזם שתומך בחלקאות וכלכלה מקומיים, וקבלו ממנו טיפ להכנת קבב בבית!

יוחאי שניידר

יוחאי שניידר, אחד ממגדלי הבקר המקצועיים והמוערכים בארץ, בכלל לא תכנן להמשיך את העסק המשפחתי ולגדל בשר בקר ישראלי טרי - אבל נסיבות חייו הובילו אותו לכאן והוא פורח

יענקל'ה מור

בואו תכירו את יענקל'ה מור שעובד 35 שנה כקצב באטליז המהווה עסק משפחתי שעובר מדור לדור.
תוכלו להתייעץ לגבי נתחים המתאימים לתפריט, לקבל כמה טיפים, ואפילו להזמין נתחים על פי בקשה.

חוות יהודיה

ברמת הגולן, באחד האזורים הפסטורליים ביותר בישראל, ממוקמת חוות יהודייה, בה מגדלים עדר בקר תחת תו התקן של "חי בריא". בעלי החווה התחילו לאחרונה בשיווק ישיר של תוצרת העדר ללקוחות פרטיים. בואו תכירו את שי גבעון, מבעלי העדר

אריק מלמד

בואו תכירו את הכירו את אריק מלמד מכפר הנגיד, חלוץ ומוביל בתחום גידול העופות האורגניים בישראל