אנחנו רוצים לספר לכם על השותפים המדהימים שלנו. אלו שבזכותם הצלחנו להפוך את החלום של הנגשת בשר בריא והומאני למציאות בשטח!

יוחאי שניידר

יוחאי שניידר, אחד ממגדלי הבקר המקצועיים והמוערכים בארץ, בכלל לא תכנן להמשיך את העסק המשפחתי ולגדל בשר בקר ישראלי טרי - אבל נסיבות חייו הובילו אותו לכאן והוא פורח

אבי אייזיקס

בואו תכירו את אבי אייזיקס, יזם שתומך בחלקאות וכלכלה מקומיים, וקבלו ממנו טיפ להכנת קבב בבית!

ציון צפר

בואו תכירו את ציון צפר מקצביית מעדני בשר 2000 המפורסמת ברעננה, שפועל לקידום העלאת המודעות לבשר בריא ומקומי בקרב לקוחותיו

מרוואן אבו שקארה

בואו תכירו את מרוואן אבו שקארה מבעלי אטליז אבו שקארה המוכר ואהוב בחיפה

אדוארד איסחקוב

בואו תכירו את אדוארד איסחקוב, הארכיטקט שהפך את הבשר לאומנות, וקבלו ממנו גם טיפ כיצד לבחור בשר!

יענקל'ה מור

בואו תכירו את יענקל'ה מור מהאטליז המשפחתי יענק'לה ובניו, בו כל לקוח מרגיש בבית

חוות יהודיה

ברמת הגולן, באחד האזורים הפסטורליים ביותר בישראל, ממוקמת חוות יהודייה, בה מגדלים עדר בקר תחת תו התקן של "חי בריא". בעלי החווה התחילו לאחרונה בשיווק ישיר של תוצרת העדר ללקוחות פרטיים. בואו תכירו את שי גבעון, מבעלי העדר

אריק מלמד

בואו תכירו את הכירו את אריק מלמד מכפר הנגיד, חלוץ ומוביל בתחום גידול העופות האורגניים בישראל

ליאור חטואל

בואו תכירו את ליאור חטואל מברנר 24, קצביית שף בהרצליה

איילת זהבי

בואו תכירו את איילת זהבי, ממסעדת הלוחשת לסירים
בקיבוץ עינת, שהקימה מקום מפגש קסום של אוכל ביתי בריא ומפנק לתושבי הסביבה

עופר אסלן

בואו תכירו את עופר אסלן מהקצביה של עופר – אטליז בוטיק יפהפה במבשרת ציון

נאות סמדר

בואו תכירו את קיבוץ נאות סמדר שם מגדלים עדר עזים הנהנה מכרעי מרעה מטופחים ונרחבים ויחס אוהב

הילה ויזהר סהר

בואו תכירו את הילה ויזהר סהר מרוטנברג, מסעדת שף עונתית ומקומית בגשר הישנה