כמה באמת עולה הבשר הזול שלנו?

המחירים הנמוכים בהם ניתן לצרוך מוצרי מזון מהחי אינם כוללים את העלות האמיתית שלהם. צריך לזכור כי אנחנו משלמים עבור המזון התעשייתי הרבה מאוד: בבריאות שלנו, בפגיעה במשקים הקטנים, בפגיעה באיכות הסביבה והכל דרך המיסים שלנו ובאופן שלרוב אינו גלוי.

Report highlights hidden costs of factory farms

דו"ח מאת ה WSPA המדגים את המחיר הכבד אותו אנו משלמים כדי שהחקלאות התעשייתית תוכל להביא לנו הרבה אוכל זול: סגירת משקים ואיבוד הכנסה של חקלאים קטנים, פגיעה באיכות הסביבה ובמגוון הביולוגי, פגיעה ברווחת בעלי החיים ופגיעה בבריאות הציבור.

The untold costs of Confined Animal Feeding Operations (CAFO)

דוח של Union of Concerned Scientists הבוחן את העלויות החבויות של הגידול התעשייתי. הדוח מתייחס לארצות הברית אך רוב ההבחנות רלוונטיות לארץ. ניתן לגשת לדוח המלא או לתקציר המנהלים.