כתבו עלינו

Where is your steak coming from?

Bringing transperancy to the meat market - Limor Averbuch, founder and CEO of Hai Bari, joins ILTV to discuss where our food is coming from

לבחור נכון: חפשו את הטיפה הירוקה

למה חשוב לאכול בשר בריא, איכותי ושמגיע מגידול הומני?
לימור אברבוך, מייסדת ומנכ"ל "חי בריא", מסבירה בראיון ל מיכל צפיר בערוץ 10 איך תו "חי בריא" יעזור לכם לבצע את הבחירה הנכונה

שש כלכלי: תו חי בריא

רשת הבריאות עדן טבע החלה לשווק את מותג הבשר "מרעה גולן" הנושא את תו האיכות "חי בריא"! רוצים לדעת עוד? מוזמנים לצפות בלימור אברבוך מנכ"לית "חי בריא" בראיון מיוחד ל"כאן ועכשיו - שש כלכלי" עם דב גילהר

כלכליסט: מיזם חי בריא: צער בעלי בשר

תו "חי בריא" - תו תקן לשיפור איכות הבשר ותנאי גידול בע"ח בארץ, מתרחב ממסעדות מובחרות לרשתות

וואלה: בעקבות סערת הבשר: האם באמת עובדים עלינו?

הפרשה שחשפה כי מסעדות רבות ומוכרות רכשו בשר שהוברח מהשטחים עוררה הדים רבים. האם בכלל יש דרך להבטיח או לזהות בשר איכותי באטליז ובמסעדה?

Ynet: נעים להכיר, כאן הפרה שלכם

המושג "פארם טו טייבל" הולך ומתרחב. מדובר במגמה עולמית המעודדת חקלאות מקומית ובת קיימא. "חי בריא" מביאים את השינוי הגדול בשקיפות לגבי מקור הבשר שלנו.

מיכל צפיר: חי בריא- האופציה היחידה לבשר בריא ומוסרי

גורו הבריאות מיכל צפיר - Michal Tsafir התעניינה השבוע ב"חי בריא" בתכנית שלה "חיים טוב יותר" ברדיו תל אביב

גיא פינס: המהפכה המוסרית

המהפכה המוסרית

ידיעות אחרונות: הבשר מרמת הגולן יגיע ישירות לאטליז שלכם

אגודת מרעה גולן, שמאגדת מגדלי בקר ברמת הגולן, משיקה לראשונה את מותג הבשר שלה. המותג, "מרעה גולן", נושא את תו "חי בריא" - תו איכות לגידול בריא ומוסרי של מזון מן החי - והוא יימכר בשיווק ישיר לאטליזים ולמסעדות.

אורלי וגיא: חי בריא תו האיכות הראשון למזון מן החי

עכבר העיר: קרניבורים התאחדו: חמש קצביות מומלצות בתל אביב

בעכבר העיר ממליצים על חמש הקצביות המובחרות בתל אביב. שמחנו לגלות ששתיים מתוכן מוכרות בשר עם תו "חי בריא":)

מגזין רסט: על השולחן

פערי תיווך גדולים,מזון מתועש מידי, וחזרה למזון פשוט יותר- כל אלה מניעים את המגמה העולמית החדשה בעולם הקולינרי: from the table. שפים ומסעדות שואפים להשיג את התוצרת הטרייה ביותר מחקלאים ומגדלים קטנים, לעתים אף מגדלים בעצמם את המזון שלהם -חי או צומח. כך מרגיש לקוח מנה שכל מרכיביה מגיעים ממקור ברור וידוע.

וואלה עסקים: היוזמה שתסמן בשר שגודל באופן מוסרי

חי בריא, תו איכות חדש למוצרים מן החי, יבטיח צורת גידול הומנית ובריאה יותר לבעלי החיים. כמה יעלה הבשר עם התו החדש והיכן נוכל למצוא את המוצרים?

ידיעות אחרונות: בשר הומני: יש כזה דבר?

סקר שבוצע לאחרונה קבע כי 83% מהציבור הישראלי מייחסים חשיבות לשמירה על רווחת בעלי החיים. תו "חי בריא" בא לספק מענה לציבור זה.

הארץ: מהשטח לנתח: ויהי אור בשוק הבשר

הטרנד הקולינרי שמביאה איתה שנת 2018 , המגיע אלינו כחלק ממגמה עולמית ההולכת ומתבססת, מעניק שקיפות מלאה למקורות המזון שאנחנו אוכלים. שוק הבשר כדוגמה, בכתבה הבאה

היכונו לשבועות: גבינות עם תו "חי בריא"

גם בשבועות - אפשר לאכול מוצרי חלב וגבינות שיוצרו תוך שמירה על רווחת בעלי החיים. לימור אברבוך, מנכ"ל "חי בריא", בראיון מיוחד ל"ידיעות אחרונות" לקראת החג

הארץ: שווה כל דקה של המתנה

עם נדיבות לא שגרתית וגישה מסעדנית יוצאת מן הכלל, עסקית הצהריים של "רוטנברג" בגשר הישנה היא פלא מן הסוג שנדמה כי חדל להתקיים.
כיף לפתוח את הבוקר ולראות ביקורת כה מפרגנת על אחת ממסעדות השף המובילות בישראל שכמובן עובדת עם בשר "חי בריא".

כדאי לדעת: גן עדן לקרניבורים: סדנת חי בריא במסעדת מושבוצ בגולן

הזמינו אותי להשתתף בסדנת בשר במסעדת מושבוצ במושב רמות בגולן.
במסגרת הסדנה התוודעתי למיזם "חי בריא" שמחולל מהפכה באופן גידול, שיווק וצריכה של מזון מהחי. אז הנה מה שהלך שם...

סלואו: לראשונה בישראל ניתן לצרוך מזון מן החי שעונה לקריטריונים של תנועת המזון האיטי

תנועת סלואו פוד ("מזון איטי") גורסת כי על מנת שמזון יהיה טעים, הוא צריך לעמוד בשלושה קריטריונים מרכזיים: Good, Clean & Fair. לדברי עמית נויפלד מסלואו ישראל: “חי בריא” מאפשרת, לראשונה בארץ, למצוא בקלות יחסית מוצרים שעונים לקריטריונים של תנועת מזון איטי, וזאת הזדמנות בעבורנו הצרכנים להוכיח שהמחיר הוא לא תמיד חזות הכול, שאנחנו לא מזלזלים בסבל של בעלי החיים, בבריאותנו ובזיהום הסביבתי שנגרם ממשקי החי התעשייתיים, ושאנחנו לא מפספסים הזדמנות לשינוי אמיתי.

קהילת המבורגר ישראל: אור שוחט יוצא לסיור בעקבות הבשר שלו ומגלה המבורגר טעים ברמות!

למושבוצ, שנקראה כך בעקבות האנשים שהקימו את מושב רמות והתנהגו בשיתופיות כמו של קיבוץ, יצא שם של מסעדת בשרים איכותית, אבל היא בכלל מסעדה כפרית. האווירה אינטימית, הנוף המרהיב של הכינרת מוסיף רומנטיקה, הירקות נקטפים מהגינה של המושב, והבשר מעולה פשוט בגלל שמגדלים אותו כאן ליד, בתנאים של תקן "חי בריא".

Ynet: יש לנו עז: תו איכות חדש לגבינות צאן

תו האיכות "חי בריא", אשר מתכתב עם המגמות העדכניות מהעולם בכל הקשור לצריכה מודעת, ומעודד חקלאות מקומית ואחראית, נכנס לתחום גבינות הצאן

ברקוד / ערוץ 10

בהיעדר חקיקה, תו חי בריא- תו פרטי שייצור שקיפות לגבי מקור המזון שלנו

Ynet: תו איכות חדש יקבע: האם הבשר שלכם בריא?

תו האיכות "חי בריא" שואף להבטיח לצרכן שבעלי החיים גודלו בהתאם לתקנים בינלאומיים משלב ההמלטה ועד השחיטה, תוך התחשבות ברווחת בעלי החיים ובריאותם

מנטה: נמצא שביל הזהב לקרניבורים שרוצים להימנע מפגיעה בחיות

תו חי בריא: צעד מבורך לקידום רווחת בעלי החיים

גלובס: תו תקן חדש אמור להבטיח שיווק בשר ועוף ללא אנטיביוטיקה

תו "חי בריא" - תו פרטי וולונטרי שניתן למוצרי בשר מקומי ומתייחס גם לשיווק תוצרת נטולת אנטיביוטיקה מניעתית או הורמונים, וגם לשמירה על רווחת בעלי החיים במהלך הגידול עצמו