כתבו עלינו

Ynet: נעים להכיר, כאן הפרה שלכם

המושג "פארם טו טייבל" הולך ומתרחב. מדובר במגמה עולמית המעודדת חקלאות מקומית ובת קיימא. "חי בריא" מביאים את השינוי הגדול בשקיפות לגבי מקור הבשר שלנו.

אורלי וגיא: חי בריא תו האיכות הראשון למזון מן החי

וואלה: בעקבות סערת הבשר: האם באמת עובדים עלינו?

הפרשה שחשפה כי מסעדות רבות ומוכרות רכשו בשר שהוברח מהשטחים עוררה הדים רבים. האם בכלל יש דרך להבטיח או לזהות בשר איכותי באטליז ובמסעדה?

מיכל צפיר: חי בריא- האופציה היחידה לבשר בריא ומוסרי

גורו הבריאות מיכל צפיר - Michal Tsafir התעניינה השבוע ב"חי בריא" בתכנית שלה "חיים טוב יותר" ברדיו תל אביב

Ynet: יש לנו עז: תו איכות חדש לגבינות צאן

תו האיכות "חי בריא", אשר מתכתב עם המגמות העדכניות מהעולם בכל הקשור לצריכה מודעת, ומעודד חקלאות מקומית ואחראית, נכנס לתחום גבינות הצאן

גיא פינס: המהפכה המוסרית

המהפכה המוסרית

סלואו: לראשונה בישראל ניתן לצרוך מזון מן החי שעונה לקריטריונים של תנועת המזון האיטי

תנועת סלואו פוד ("מזון איטי") גורסת כי על מנת שמזון יהיה טעים, הוא צריך לעמוד בשלושה קריטריונים מרכזיים: Good, Clean & Fair. לדברי עמית נויפלד מסלואו ישראל: “חי בריא” מאפשרת, לראשונה בארץ, למצוא בקלות יחסית מוצרים שעונים לקריטריונים של תנועת מזון איטי, וזאת הזדמנות בעבורנו הצרכנים להוכיח שהמחיר הוא לא תמיד חזות הכול, שאנחנו לא מזלזלים בסבל של בעלי החיים, בבריאותנו ובזיהום הסביבתי שנגרם ממשקי החי התעשייתיים, ושאנחנו לא מפספסים הזדמנות לשינוי אמיתי.

ברקוד / ערוץ 10

בהיעדר חקיקה, תו חי בריא- תו פרטי שייצור שקיפות לגבי מקור המזון שלנו

Ynet: תו איכות חדש יקבע: האם הבשר שלכם בריא?

תו האיכות "חי בריא" שואף להבטיח לצרכן שבעלי החיים גודלו בהתאם לתקנים בינלאומיים משלב ההמלטה ועד השחיטה, תוך התחשבות ברווחת בעלי החיים ובריאותם

גלובס: תו תקן חדש אמור להבטיח שיווק בשר ועוף ללא אנטיביוטיקה

תו "חי בריא" - תו פרטי וולונטרי שניתן למוצרי בשר מקומי ומתייחס גם לשיווק תוצרת נטולת אנטיביוטיקה מניעתית או הורמונים, וגם לשמירה על רווחת בעלי החיים במהלך הגידול עצמו