מי גוזר עלינו קופון

באופן מפתיע, יש עדיין אנשים המשוכנעים כי החקלאים הם אלו הנהנים ממרווחים עצומים על חשבון הצרכנים… מידע זה הוא עבורם.

למה הבשר נשאר יקר למרות שמחיר העגלים ירד?

מאמר חשוב מאוד המדגים כי שוק הבשר הטרי בישראל מצליח לשבור את חוקי הכלכלה החופשית וכי הירידות המשמעותיות בתמורה שמקבלים החקלאים עבור העגלים אינן באות לידי ביטוי בהורדת מחירי הבשר הטרי ברשתות השיווק או באטליזים.

מסוף שנות ה 70 החקלאים הפסידו כמחצית מהפדיון, בשעה שהצרכנים לא הרוויחו דבר

בארבעים השנים האחרונות מחירי המזון לצרכן בניכוי אינפלציה, שומרים על יציבות בעוד שהתמורה אותה רואים החקלאים נשחקה ב 50%. החקלאי מקבל הרבה פחות על תוצרתו אבל הירידה לא באה לידי ביטוי במחירי התוצרת לצרכן. איך זה קורה?

איך תדעו שאתם קונים בשר בריא ואיכותי?

מוצרי הבשר הנושאים את תו "חי בריא" מבטיחים לכם מזון איכותי ובריא יותר, שקיפות וביטחון לגבי מקור המזון ואופן הפקתו, פיקוח ומעקב גנטי אחר המוצר בזמן גידולו במשק ועד שהוא מגיע לצלחת שלכם.