סדנאות בשר "חי בריא"

להשתמש בכל חלקי הפרה זה חלק בלתי נפרד מהתפיסה שלנו. אבל לא נשלח אתכם לאתגר העצום הזה בלי הכלים המתאימים.  כאן נשתף בכל הסדנאות המתקיימות עם בשר "חי בריא".

כן, יש חלקים נוספים בפרה מעבר לסינטה, אנטריקוט ופילה :)

סדנת חורף איטלקי במושבוצ

למרות שלא תמיד מרגישים את זה במזג האוויר, החורף ממש מעבר לפינה וכדי שלא ניתפס לא מוכנים. חייבים להתכונן.
המושבוצ שמח להזמין אתכם לסדנת חורף איטלקי עם השף יפתח בן דב.
כל הבשרים המוגשים בסדנא הם תוצרת משק שניידר בעלי תו חי בריא - המאפשרת לכם ולמשפחתכם ליהנות מצריכה אחראית, בריאה, מוסרית וחברתית של מזון מן החי.

אורי מאיר צ'יזיק- סדנת בישול "חי בריא" בלול אורגני

את השנה העברית החדשה התחלנו עם סדנה מאלפת בניצוחו של ד״ר אורי מאיר צ׳יזיק! תוך כדי הסיפורים המרתקים של אורי על איך אנשים אכלו בשר לאורך ההיסטוריה, למדנו לבשל מנות מכל חלקי העגל, כי nose to tail זו לא רק סיסמה, זו תפיסת עולם. היתה אווירה של מדורת שבט, טעמנו מנות בקר "חי בריא" כמו: כליות, כבד, רגל וכתף צלי שהתבשל 3 שעות על ברזל ונהנינו מהעוף האורגני והאירוח הנפלא של משק מלמד פספסתם? אל דאגה, יהיו עוד! בקרוב יתפרסמו המועדים הבאים.