סדנאות בשר "חי בריא"

להשתמש בכל חלקי הפרה זה חלק בלתי נפרד מהתפיסה שלנו. אבל לא נשלח אתכם לאתגר העצום הזה בלי הכלים המתאימים.  כאן נשתף בכל הסדנאות המתקיימות עם בשר "חי בריא".

כן, יש חלקים נוספים בפרה מעבר לסינטה, אנטריקוט ופילה :)

מושבוצ מארחת את השף אבנר לסקין לארוחת nose to tail

מסעדת המושבוצ שמחה להזמינכם לערב NOSE TO TAIL בלתי נשכח
שף המסעדה Iftah Ben-Dov מארח את השף Avner Laskin ואת נעמה סורקין ייננית יקב אורטל Ortal winery
לערב 3 על 3 . 3 פתיחים, 3 עיקריות ו-3 קינוחים

בארוחה יעשו שימוש השפים אבנר ויפתח שימוש במגוון רב של חלקי הבקר, כולם תוצרת עדר בקר שניידר ( עדר הבית של מושבוצ) . כל מנה תלווה בכוס יין יקב אורטל שתותאם לה בדיוק ע"י נעמה.

שלישי – רביעי 11-12.12 19:00 - 249 ₪ לסועד
לפרטים והרשמה חייגו 046795095 או לחצו: http://bit.ly/moshbutzlaskin
השאירו פרטים ויחזרו אליכם.

סדנת פירוק רבע אחורי "חי בריא" עד העצם במשק מלמד

תמיר לוי, הקצב והבעלים של מסעדת "מו ומו" המיתולוגית מרחובות מארח את יוחאי שניידר מ"משק שניידר" ומקואופרטיב "מרעה גולן", ארז רגב ממסעדת "המושבוצ" ברמות, ולימור אברבוך מ"חי בריא" לערב חוויתי ומיוחד.

נפרק רבע אחורי של עגלה "מרעה גולן" עם תו "חי בריא" שיושן 4 שבועות, נקבל הסברים על כל נתח ונתח ונלמד מה אפשר להכין ממנו.
הרבע האחורי של העגלה מכיל חלקים שכולנו אוהבים ועליהם נדבר בסדנה, חלקם מתאימים לצלייה, ועל האש וחלקם מתאימים לבישול ארוך.
ברבע האחורי נמצאים החלקים: סינטה| פילה | ראמפ סטייק | שפיץ שייטל | צ'אך | כף | וייסבראטן |תפוח | שריר אחורי | אוסובקו

הסדנה היא לחובבי בשר הרוצים להעשיר ולהעמיק את הידע שלהם.

יהיה הרבה בשר, אלכוהול, למידה, ופטפוטים סביב השולחן.

איפה: במשק מלמד שבכפר הנגיד ביום שני 19.11.18 מהשעה 18:00 ועד שנשבע.

מחיר: 400 שקלים לאדם
לשאלות והרשמה: 054-3314860

הבשר מגיע ממרעה גולן ונמצא תחת תו התקן של "חי בריא" הדואג לתזונת ורווחת בעלי החיים

אבי מזרחי ואיילת זהבי- סדנא ים תיכונית

אבי מזרחי ואיילת זהבי, המוכרת בשם הלוחשת לסירים מקיבוץ עינת, מזמינים אתכם לסדנא ים תיכונית. בתוכנית: בישול באנרגיות של טברנה ים תיכונית עם מוסיקה יוונית, אוזו ואוכל טוב! הסדנא תתקיים בתאריך 25/9/18 בשעה 19.30 בערב אצל ״הלוחשת לסירים" בקיבוץ עינת.

להזמנת מקום בבקשה תתקשרו לטלפונים הבאים:
הלוחשת לסירים: 03-9385385 הילה: ‏‪054-458-5622‬‏

סדנת בשרים בקצביה של עופר

הקצביה של עופר במבשרת ציון מזמינים אתכם לסדנת בשרים בנושא היכרות עם הבשר והתאמתו לצורת הבישול בפרטים הקטנים: מיפוי החלקים בבשר, יישון, חיתוך, בישול, טיפול ושמירה, צלייה קצרה והכנת הגריל לצליה.

יהיה יין, בירה, צייסרים וסעודת בשרים!

יום שלישי 24.7 בשעה 20:00
עלות: 380 ש"ח לאדם.

לפרטים והרשמה התקשרו: 02-6458844

סדנת בשרים בקצביה של עופר

החבר'ה מהקצביה של עופר במבשרת ציון מזמינים אתכם לסדנת בשרים בשילוב עם בשר "חי בריא".

יום שלישי 12.6 בשעות: 20:00-23:00
לפרטים והרשמה התקשרו: 02-6458844

סדנת בשר ויין

החבר'ה מהקצביה של עופר במבשרת ציון מזמינים אתכם לסדנת בשר ויין, בשילוב מנות עם בשר "חי בריא".

יום שלישי 8.5 בשעה 20:00
לפרטים והרשמה התקשרו: 02-6458844

ארוחת שף במושבוצ - nose 2 tail

מסעדת המושבוצ שמחה להזמינכם לערב NOSE TO TAIL
7 מנות, 7 נתחים שונים, 7 שיטות בישול
כל מנה תלווה בכוסית יין שמותאמת עבורה

כמה סוגי נתחים אתם באמת מכירים? בכמה מהם אתם באמת משתמשים?
הצטרפו אלינו לארוחת שף במסגרתה נפגוש, נכיר ונטעם נתחים חדשים וטעמים חדשים.
כל נתחי הבשר שיוגשו בארוחה הינם מעדר בקר שניידר המגודל ומטופל על פי תקן חי בריא

מושבוצ. ראשון 18.2.18. 249 ₪ לסועד
לכל הפרטים והרשמה לחצו כאן או חייגו: 04-6795095

סדנת מבשלים חורף במושבוצ

אז כבר קבלנו הוכחה שגם השנה החורף הגיע. זמן מעולה להכין אוכל של חורף.
מסעדת המושבוצ מזמינה אתכם לסדנת תבשילי חורף מחממים, משביעים וכמובן טעימים טעימים, בסדנה נכין נדבר ונלמד ונטעם:
מרק בשר עם פסטלי
פולנטה עם ספצטינו - תבשיל בשר בקר חי בריא עם יין עגבניות וירקות שורש
גרטן קלאסי - שכבות תפוחי אדמה, חמאה, שמנת ועוד
קדירת בשר וערמונים.
יום ב' 22.1,במושבוצ, בשעה 18:00
מחיר למשתתף: 149 ₪ לכל הפרטים והרשמה ניתן לחייג למספר: 046795095

סדנת פירוק רבע קדמי במושבוצ

מסעדת המושבוצ מזמינה אתכם לפרק, ללמוד ולטעום את כל חלקי הרבע הקדמי של הבקר בתפריט: אנטריקוט, אונטריב, צוואר, שורט ריבס, אסאדו חזה (בריסקט), כתף ( מס' 4), ועוד...
נתכנס בחצר המסעדה נפרק חלק אחרי חלק את הרבע הקדמי של הבקר. נניח על הגריל, במחבת, במעשנת, בטאבון . נדבר על דרכי הטיפול המתאימות לכל נתח, נטעם ונעמוד על ההבדלים בין נתח לנתח.
הרבע אותו נפרק מגיע ממשק שניידר ונושא את תו "חי בריא".
ימים א-ב 29-30.10.17 בשעה 18:00, במושבוצ, 249 ₪ למשתתף.
להרשמה לחצו כאן או חייגו: 04-6795095
ארז והצוות ישמחו לראותכם!

סדנת פירוק רבע אחורי עם תמיר לוי

תמיר לוי, הקצב והבעלים של מסעדת "מו ומו" המיתולוגית מרחובות, בעל ידע וניסיון רב שנים בבשרים, יחלוק את הידע שלו איתנו בערב חווייתי ומיוחד.
תמיר יפרק רבע אחורי של עגלה "חי בריא" עד העצם, רבע שיושן 3 שבועות ויסביר על כל נתח ונתח. יחד נכין מהנתחים מטעמים בשיטות שונות.
הרבע האחורי של העגלה מכיל חלקים שכולנו אוהבים עליהם נדבר בסדנה, חלקם עסיסיים ומתאימים לצלייה, טחינה ועל האש וחלקם פחות ומתאימים גם לבישול ארוך.
ברבע האחורי נמצאים החלקים:
סינטה| פילה | ראמפ סטייק | שפיץ שייטל | צ'אך | כף | וייסבראטן | תפוח | שריר אחורי | אוסובוקו

איפה: במשק מלמד שבכפר הנגיד ביום ראשון 13.8.2017 מהשעה 18:30 ועד שנשבע.

מחיר: 350 שקלים לאדם

להרשמה: https://lp.vp4.me/gby4

לשאלות אפשר להתקשר: 054-3314860

סדנת פירוק רבע אחורי במושבוצ

מסעדת המושבוצ שמחה להעניק לכם חובבי בשר ואוכל בכלל, הזדמנות נדירה! בואו לפרק, ללמוד ולטעום את כל חלקי הרבע האחורי..
בתפריט: סינטה, פילה, שייטל, שפיץ שייטל, צ'אך, שפיץ צאך (פיקניה) וייסבראטן, כף, אווזית, שריר.
נתכנס בחצר המסעדה נפרק חלק אחרי חלק את הרבע האחורי של הבקר. נניח על הגריל. נדבר על דרכי הטיפול המתאימות לכל נתח, נטעם ונעמוד על ההבדלים בין נתח לנתח.
הרבע אותו נפרק מגיע ממשק שניידר ונושא את תו "חי בריא.
שני- שלישי 3-4.7.17 בשעה 19:00, אצלינו במושבוצ, 199 ₪ למשתתף. לפרטים והזמנות חייגו 04-6795095 או לחצו: http://bit.ly/moshbackq

סדנת בשר בקצביה של עופר

עופר, שמעבר להיותו קצב מדופלם, הוא גם שף מחונן, יעביר בחודשים הקרובים כמה סדנאות בשר בהן הוא יחלוק איתנו את הידע הרב שלו בבשר. בכל הסדנאות תשולבנה מנות וחלקים מבשר "חי בריא":
25/6 יום א': חיתוך, תיבול, יישון, צלייה קצרה ומנגל
02/7 יום א': חיתוך שימור, כבישה, מעושנים ונקניקים
09/7 יום א': יישון, טיפול, זיהוי, בישול ארוך+קצר, חיתוך
לפרטים נוספים: 02-6458844
הקצביה של עופר - היצירה 5, מבשרת ציון.

אורי מאיר צ'יזיק- סדנת בישול "חי בריא" בלול אורגני

את השנה החדשה התחלנו עם סדנה מאלפת בניצוחו של ד״ר אורי מאיר צ׳יזיק! תוך כדי הסיפורים המרתקים של אורי על איך אנשים אכלו בשר לאורך ההיסטוריה, למדנו לבשל מנות מכל חלקי העגל, כי nose to tail זו לא רק סיסמה, זו תפיסת עולם. היתה אווירה של מדורת שבט, טעמנו מנות בקר "חי בריא" כמו: כליות, כבד, רגל וכתף צלי שהתבשל 3 שעות על ברזל ונהנינו מהעוף האורגני והאירוח הנפלא של משק מלמד פספסתם? אל דאגה, יהיו עוד! בקרוב יתפרסמו המועדים הבאים.