סדנאות בשר "חי בריא"

להשתמש בכל חלקי הפרה זה חלק בלתי נפרד מהתפיסה שלנו. אבל לא נשלח אתכם לאתגר העצום הזה בלי הכלים המתאימים.  כאן נשתף בכל הסדנאות המתקיימות עם בשר "חי בריא".

כן, יש חלקים נוספים בפרה מעבר לסינטה, אנטריקוט ופילה :)

סדנת בשר בקצבייה של עופר

עופר, שמעבר להיותו קצב מדופלם, הוא גם שף מחונן, יעביר בחודשים הקרובים כמה סדנאות בשר בהן הוא יחלוק איתנו את הידע הרב שלו בבשר. בכל הסדנאות תשולבנה מנות וחלקים מבשר "חי בריא":
11/6 יום א': חיתוך, טיפול, זיהוי, תיבול, צלייה ובישול
25/6 יום א': חיתוך, תיבול, יישון, צלייה קצרה ומנגל
02/7 יום א': חיתוך שימור, כבישה, מעושנים ונקניקים
09/7 יום א': יישון, טיפול, זיהוי, בישול ארוך+קצר, חיתוך
לפרטים נוספים: 02-6458844
הקצביה של עופר - היצירה 5, מבשרת ציון.

אורי מאיר צ'יזיק- סדנת בישול "חי בריא" בלול אורגני

את השנה החדשה התחלנו עם סדנה מאלפת בניצוחו של ד״ר אורי מאיר צ׳יזיק! תוך כדי הסיפורים המרתקים של אורי על איך אנשים אכלו בשר לאורך ההיסטוריה, למדנו לבשל מנות מכל חלקי העגל, כי nose to tail זו לא רק סיסמה, זו תפיסת עולם. היתה אווירה של מדורת שבט, טעמנו מנות בקר "חי בריא" כמו: כליות, כבד, רגל וכתף צלי שהתבשל 3 שעות על ברזל ונהנינו מהעוף האורגני והאירוח הנפלא של משק מלמד פספסתם? אל דאגה, יהיו עוד! בקרוב יתפרסמו המועדים הבאים.