סדנאות בשר "חי בריא"

להשתמש בכל חלקי הפרה זה חלק בלתי נפרד מהתפיסה שלנו. אבל לא נשלח אתכם לאתגר העצום הזה בלי הכלים המתאימים.  כאן נשתף בכל הסדנאות המתקיימות עם בשר "חי בריא".

כן, יש חלקים נוספים בפרה מעבר לסינטה, אנטריקוט ופילה :)

סדנת פירוק רבע אחורי עם תמיר לוי

תמיר לוי, הקצב והבעלים של מסעדת "מו ומו" המיתולוגית מרחובות, בעל ידע וניסיון רב שנים בבשרים, יחלוק את הידע שלו איתנו בערב חווייתי ומיוחד.
תמיר יפרק רבע אחורי של עגלה "חי בריא" עד העצם, רבע שיושן 3 שבועות ויסביר על כל נתח ונתח. יחד נכין מהנתחים מטעמים בשיטות שונות.
הרבע האחורי של העגלה מכיל חלקים שכולנו אוהבים עליהם נדבר בסדנה, חלקם עסיסיים ומתאימים לצלייה, טחינה ועל האש וחלקם פחות ומתאימים גם לבישול ארוך.
ברבע האחורי נמצאים החלקים:
סינטה| פילה | ראמפ סטייק | שפיץ שייטל | צ'אך | כף | וייסבראטן | תפוח | שריר אחורי | אוסובוקו

איפה: במשק מלמד שבכפר הנגיד ביום ראשון 13.8.2017 מהשעה 18:30 ועד שנשבע.

מחיר: 350 שקלים לאדם

להרשמה: https://lp.vp4.me/gby4

לשאלות אפשר להתקשר: 054-3314860

סדנת פירוק רבע אחורי במושבוצ

מסעדת המושבוצ שמחה להעניק לכם חובבי בשר ואוכל בכלל, הזדמנות נדירה! בואו לפרק, ללמוד ולטעום את כל חלקי הרבע האחורי..
בתפריט: סינטה, פילה, שייטל, שפיץ שייטל, צ'אך, שפיץ צאך (פיקניה) וייסבראטן, כף, אווזית, שריר.
נתכנס בחצר המסעדה נפרק חלק אחרי חלק את הרבע האחורי של הבקר. נניח על הגריל. נדבר על דרכי הטיפול המתאימות לכל נתח, נטעם ונעמוד על ההבדלים בין נתח לנתח.
הרבע אותו נפרק מגיע ממשק שניידר ונושא את תו "חי בריא.
שני- שלישי 3-4.7.17 בשעה 19:00, אצלינו במושבוצ, 199 ₪ למשתתף. לפרטים והזמנות חייגו 04-6795095 או לחצו: http://bit.ly/moshbackq

סדנת בשר בקצבייה של עופר

עופר, שמעבר להיותו קצב מדופלם, הוא גם שף מחונן, יעביר בחודשים הקרובים כמה סדנאות בשר בהן הוא יחלוק איתנו את הידע הרב שלו בבשר. בכל הסדנאות תשולבנה מנות וחלקים מבשר "חי בריא":
25/6 יום א': חיתוך, תיבול, יישון, צלייה קצרה ומנגל
02/7 יום א': חיתוך שימור, כבישה, מעושנים ונקניקים
09/7 יום א': יישון, טיפול, זיהוי, בישול ארוך+קצר, חיתוך
לפרטים נוספים: 02-6458844
הקצביה של עופר - היצירה 5, מבשרת ציון.

אורי מאיר צ'יזיק- סדנת בישול "חי בריא" בלול אורגני

את השנה החדשה התחלנו עם סדנה מאלפת בניצוחו של ד״ר אורי מאיר צ׳יזיק! תוך כדי הסיפורים המרתקים של אורי על איך אנשים אכלו בשר לאורך ההיסטוריה, למדנו לבשל מנות מכל חלקי העגל, כי nose to tail זו לא רק סיסמה, זו תפיסת עולם. היתה אווירה של מדורת שבט, טעמנו מנות בקר "חי בריא" כמו: כליות, כבד, רגל וכתף צלי שהתבשל 3 שעות על ברזל ונהנינו מהעוף האורגני והאירוח הנפלא של משק מלמד פספסתם? אל דאגה, יהיו עוד! בקרוב יתפרסמו המועדים הבאים.