סדנאות בשר "חי בריא"

להשתמש בכל חלקי הפרה זה חלק בלתי נפרד מהתפיסה שלנו. אבל לא נשלח אתכם לאתגר העצום הזה בלי הכלים המתאימים.  כאן נשתף בכל הסדנאות המתקיימות עם בשר "חי בריא".

כן, יש חלקים נוספים בפרה מעבר לסינטה, אנטריקוט ופילה :)

ארוחת בשר בכפר

משק מלמד מארח את לימור אברבוך מחי בריא ותמיר לוי מהמו ומו בארוחת ערב בשרית
בתפריט: בשר בקר חי בריא, יין של יקב תישבי ויקבי ירושלים.
יום חמישי, ה- 09.02 בשעה 20:00. עלות למשתתף 250 שקל לאדם.
הרשמה בפייסבוק או במשרד 089437249

סדנת חורף איטלקי במושבוצ

למרות שלא תמיד מרגישים את זה במזג האוויר, החורף ממש מעבר לפינה וכדי שלא ניתפס לא מוכנים. חייבים להתכונן.
המושבוצ שמח להזמין אתכם לסדנת חורף איטלקי עם השף יפתח בן דב.
כל הבשרים המוגשים בסדנא הם תוצרת משק שניידר בעלי תו חי בריא - המאפשרת לכם ולמשפחתכם ליהנות מצריכה אחראית, בריאה, מוסרית וחברתית של מזון מן החי.

אורי מאיר צ'יזיק- סדנת בישול "חי בריא" בלול אורגני

את השנה העברית החדשה התחלנו עם סדנה מאלפת בניצוחו של ד״ר אורי מאיר צ׳יזיק! תוך כדי הסיפורים המרתקים של אורי על איך אנשים אכלו בשר לאורך ההיסטוריה, למדנו לבשל מנות מכל חלקי העגל, כי nose to tail זו לא רק סיסמה, זו תפיסת עולם. היתה אווירה של מדורת שבט, טעמנו מנות בקר "חי בריא" כמו: כליות, כבד, רגל וכתף צלי שהתבשל 3 שעות על ברזל ונהנינו מהעוף האורגני והאירוח הנפלא של משק מלמד פספסתם? אל דאגה, יהיו עוד! בקרוב יתפרסמו המועדים הבאים.