עופר אסלן: הקצביה של עופר, מבשרת ציון

הכירו את: עופר אסלן מהקצביה של עופר – אטליז בוטיק יפהפה במבשרת ציון.

עופר, ספר לנו על העסק שלך וכיצד הגעת לתחום?

"במקור אני שף. תמיד אהבתי להכין אוכל לאנשים, לגלות חומרי גלם חדשים, ולהמציא מתכונים מפתיעים וטעימים. עבדתי כשף למעלה מ 15 שנה. עם הזמן התחלתי לגלות יותר עניין בתחום הבשר. התמקצעתי בתחום ואחרי תהליך חושבים ארוך החלטתי להקים מקום משלי- אטליז שבו יהיה בשר מצוין ושירות אדיב ומקצועי. העובדים הם חלקם בני משפחתי כך שהמקום הוא באמת כמו משפחה.

לאחרונה הרחבנו את המקום וכיום אנו מציעים גם גבינות, נקניקים וסנדוויצ'ים במקום.

הדובדבן שבקצפת עבורי הן סדנאות הבשר שאנו עורכים לקהל הרחב בהן אני חוזר למקורות השף שלי. אני נהנה להעביר את הידע שלי ושל הצוות לגבי חלקי הבשר השונים והשימושים השונים והמגוונים שכל אחד יכול לעשות אצלו בבית מכל נתח בשר. האנשים שבאים לסדנאות מקבלים כלים שישמשו אותם לעבוד עם בשר, ומהפידבקים שאנו מקבלים אנו מבינים כמה זה שימושי להם".

למה חשוב לך לקנות בשר עם תו "חי בריא"?

"אני חושב שגם כבעל עסק וגם כצרכן הדבר הראשון שחשוב לשים לב אליו הוא איזה מוצר אני קונה? מאיפה הוא הגיע? כמו שלא נשלוף מוצר באופן אקראי ממדף בסופר, כך לא נשלוף בשר מבלי לבדוק מהיכן הוא הגיע ומה היה אופן הטיפול בו, זה מה שחיבר אותי ל"חי בריא", הרצון שלי לדעת מה אני אוכל, העובדה שהבשר גדל בארץ בתנאים הכי טובים שיש. אני משוכנע שזה משפיע על טעמו וטיבו של הבשר".

איך אתה מאפיין את הלקוחות שקונים  אצלך בשר עם תו "חי בריא"?

"הלקוחות שמגיעים לקצביה ומבקשים בשר עם תו "חי בריא" הם כאלו שחשוב להם הפן הבריאותי וההומני של גידול בעלי חיים, חשוב להם שהבשר יתאים לדרישות הבריאותיות והמוסריות שלהם".

איפה ניתן לרכוש את הבשר שלכם?הקצביה של עופר

"אצלנו בקצביה ואפשר גם להשתמש בשירות המשלוחים שהשקנו לאחרונה".

 הקצביה של עופר

כתובת: היצירה 5, מבשרת ציון

טלפון: 02-6458844

קישור לאתר:

https://www.facebook.com/הקצביה-של-עופר-782002188497852