קדן בעיקר בשר

אמא שלו החליטה להקים אטליז איכותי, הוא הצטרף אליה, והיום כשותף בעסק, הוא לוקח אותו קדימה יחד איתה. בוא להכיר את יניב רוזנר מ"קדן בעיקר בשר"

"קדן בעיקר בשר" הוא אטליז ומעדניה בעלי מוניטין איכותי אשר מפעיל שני סניפים: סניף תל-מונד וסניף רמת החיל.

קדן 5

"אנחנו כבר 14 שנה בעסק", מספר יניב, "אמא שלי ששמה קדן (פרח הנרקיס בטורקית) עבדה בתחום המזון לאורך שנים, עד שהיא החליטה שהיא רוצה להיות עצמאית. היא פנתה לשוק הבשר כי בתור לקוחה הפריעה לה איכות המעדניות והאטליזים בארץ. היא החליטה לפתוח מקום משלה ולמכור מוצרים איכותיים, נקיים ומוכנים לבישול. לאורך שנים עבדתי בחברה ביחד עם אמא שלי ובשנים האחרונות נכנסתי כשותף בעסק, כדי לקחת אותו ביחד קדימה. זו עבודה מאוד מספקת, קשה ויוצאת דופן".

מדוע החלטת לשווק את מוצרי "חי בריא"?

"אנו דוגלים באידיאולוגיה של 'חי בריא' בכל מה שהם מאמינים בו – בחשיבות הגדולה של הדרך בה הבקר חי ומטופל זה מאפשר ליהנות מצריכה אחראית, בריאה וחברתית של מזון מן החי".

שתף אותנו בטיפ להכנת בשר

"בשר שעובר צלייה – תמיד להביא אותו לטמפרטורת החדר לפניי הצלייה ולהביא את התנור או את המחבת או את הגריל לטמפרטורה האידיאלית ורק אז להתחיל את הבישול".

 

סניף תל מונד הדקל 52  09-7967740

סניף תל אביב בשוק צפון – ראול ולנברג 20    03-5616555

http://www.kaden-meat.co.il/