כתבו עלינו

ברוב המקרים, בשר שמוגדר כ"ישראלי" גדל בכלל במדינות אחרות. על החוק החדש של סימון ארץ מקור הבשר והצאן ועל הבעייתיות שנוצרת בעקבות העברת בקר וצאן במשלוחים חיים באוניות מסע והגדרתו כישראלי,  בכתבה של נוגה ניר נאמן ששודרה בערוץ רשת 13

 מה אתם מעדיפים: בשר מבקר שהגיע באוניות מחו"ל, בשר מיובא או אולי בשר איכותי ובריא מגידול מקומי שגדל בדרכים הומניות ככל שניתן? בואו לגלות את תו האיכות "חי בריא", בכתבה ששודרה בחדשות 2

כל מי שמתעסק עם בשר יגיד לכם דבר דומה: תאכלו פחות בשר ותאכלו את כולו. כך תיהנו ממוצר איכותי בלי לשלם יותר

Bringing transperancy to the meat market – Limor Averbuch, founder and CEO of Hai Bari, joins ILTV to discuss where our food is coming from

למה חשוב לאכול בשר בריא, איכותי ושמגיע מגידול הומני?
לימור אברבוך, מייסדת ומנכ"ל "חי בריא", מסבירה בראיון ל מיכל צפיר בערוץ 10 איך תו "חי בריא" יעזור לכם לבצע את הבחירה הנכונה

לדעת בדיוק מה קונים, לקצר את זמן המנגל בעזרת התנור במטבח ולשלב ירקות. לקראת יום העצמאות – כל השלבים בדרך למנגל טעים ובריא יותר.

נירה ורותי רוסו מסבירות על החשיבות ברכישת בשר עם תו "חי בריא" המספק לצרכן שקיפות ובטחון לגבי מקור הבשר ואופן גידולו ומא]שר לו לצרוך בשר מקומי, איכותי ובריא יותר

רשת הבריאות עדן טבע החלה לשווק את מותג הבשר "מרעה גולן" הנושא את תו האיכות "חי בריא"! רוצים לדעת עוד? מוזמנים לצפות בלימור אברבוך מנכ"לית "חי בריא" בראיון מיוחד ל"כאן ועכשיו – שש כלכלי" עם דב גילהר

תנועת סלואו פוד ("מזון איטי") גורסת כי על מנת שמזון יהיה טעים, הוא צריך לעמוד בשלושה קריטריונים מרכזיים: Good, Clean & Fair. לדברי עמית נויפלד מסלואו ישראל: “חי בריא” מאפשרת, לראשונה בארץ, למצוא בקלות יחסית מוצרים שעונים לקריטריונים של תנועת מזון איטי, וזאת הזדמנות בעבורנו הצרכנים להוכיח שהמחיר הוא לא תמיד חזות הכול, שאנחנו לא מזלזלים בסבל של בעלי החיים, בבריאותנו ובזיהום הסביבתי שנגרם ממשקי החי התעשייתיים, ושאנחנו לא מפספסים הזדמנות לשינוי אמיתי.

תו האיכות "חי בריא" שואף להבטיח לצרכן שבעלי החיים גודלו בהתאם לתקנים בינלאומיים משלב ההמלטה ועד השחיטה, תוך התחשבות ברווחת בעלי החיים ובריאות

הפרשה שחשפה כי מסעדות רבות ומוכרות רכשו בשר שהוברח מהשטחים עוררה הדים רבים. האם בכלל יש דרך להבטיח או לזהות בשר איכותי באטליז ובמסעדה?

בין הפליאו לטבעונות שכחנו לדבר על הדבר עצמו – הבשר. איך משיגים בשר איכותי ולמה יש ממנו פחות ופחות?

המושג "פארם טו טייבל" הולך ומתרחב. מדובר במגמה עולמית המעודדת חקלאות מקומית ובת קיימא. "חי בריא" מביאים את השינוי הגדול בשקיפות לגבי מקור הבשר שלנו.

גורו הבריאות מיכל צפיר – Michal Tsafir התעניינה השבוע ב"חי בריא" בתכנית שלה "חיים טוב יותר" ברדיו תל אביב

אגודת מרעה גולן, שמאגדת מגדלי בקר ברמת הגולן, משיקה לראשונה את מותג הבשר שלה. המותג, "מרעה גולן", נושא את תו "חי בריא" – תו איכות לגידול בריא ומוסרי של מזון מן החי – והוא יימכר בשיווק ישיר לאטליזים ולמסעדות.

חי בריא, תו איכות חדש למוצרים מן החי, יבטיח צורת גידול הומנית ובריאה יותר לבעלי החיים. כמה יעלה הבשר עם התו החדש והיכן נוכל למצוא את המוצרים?

סקר שבוצע לאחרונה קבע כי 83% מהציבור הישראלי מייחסים חשיבות לשמירה על רווחת בעלי החיים. תו "חי בריא" בא לספק מענה לציבור זה.

גם בשבועות – אפשר לאכול מוצרי חלב וגבינות שיוצרו תוך שמירה על רווחת בעלי החיים. לימור אברבוך, מנכ"ל "חי בריא", בראיון מיוחד ל"ידיעות אחרונות" לקראת החג

לימור,  מנכל"ית חי בריא מתארחת בתכנית של אורלי וגיא, בואו לשמוע על תו האיכות המזון בישראל! 

הטרנד הקולינרי שמביאה איתה שנת 2018, המגיע אלינו כחלק ממגמה עולמית ההולכת ומתבססת, מעניק שקיפות מלאה למקורות המזון שאנחנו אוכלים. בואו לקרוא על קידום השקיפות בשוק הבשר.

למושבוצ, שנקראה כך בעקבות האנשים שהקימו את מושב רמות והתנהגו בשיתופיות כמו של קיבוץ, יצא שם של מסעדת בשרים איכותית, אבל היא בכלל מסעדה כפרית. האווירה אינטימית, הנוף המרהיב של הכינרת מוסיף רומנטיקה, הירקות נקטפים מהגינה של המושב, והבשר מעולה פשוט בגלל שמגדלים אותו כאן ליד,  בתנאים של תקן "חי בריא".

עם נדיבות לא שגרתית וגישה מסעדנית יוצאת מן הכלל, עסקית הצהריים של "רוטנברג" בגשר הישנה היא פלא מן הסוג שנדמה כי חדל להתקיים. 

כיף לפתוח את הבוקר ולראות ביקורת כה מפרגנת על אחת ממסעדות השף המובילות בישראל שכמובן עובדת עם בשר "חי בריא". 

תו האיכות "חי בריא", אשר מתכתב עם המגמות העדכניות מהעולם בכל הקשור לצריכה מודעת, ומעודד חקלאות מקומית ואחראית, נכנס לתחום גבינות הצאן

בהיעדר חקיקה, תו חי בריא- תו פרטי שייצור שקיפות לגביי מקור המזון שלנו

תו "חי בריא" – תו תקן לשיפור איכות הבשר ותנאי גידול בע"ח בארץ, מתרחב ממסעדות מובחרות לרשתות

השביל המגשר בין הטבעונים לאוהבי הבשר? בואו לשמוע על תו איכות החדש שמוכיח שאפשר לאכול בשר בדרך יותר הומנית ובריאה. 

אגודת מרעה גולן, שמאגדת מגדלי בקר ברמת הגולן, משיקה לראשונה את מותג הבשר שלה, המותג, "מרעה גולן", נושא את תו "חי בריא"- תו איכות לגידול בריא ומוסרי של מזון מן החי. הבשר יימכר בשיווק ישיר לאטליזים ולמסעדות.

תו "חי בריא" – תו פרטי וולונטרי שניתן למוצרי בשר מקומי ומתייחס גם לשיווק תוצרת נטולת אנטיביוטיקה מניעתית או הורמונים, וגם לשמירה על רווחת בעלי החיים במהלך הגידול עצמו