בקר 'חי בריא'

אנו מזמינים אתכם לצרוך בקר אחרת!

נכון שרוב האטליזים מבטיחים לכם שהבשר שהם מוכרים הוא מקומי, מרמת הגולן? אז מבטיחים. בפועל, רק 5% מצריכת הבשר מקורה בענף הבקר לבשר בישראל. כך שאין ספק שיש פער משמעותי בין מה שנאמר לבין המציאות בשטח. 

תו 'חי בריא' מנפץ את העמימות ומספק לצרכני בשר הבקר בישראל את הביטחון והשקיפות שחיפשו! 

מוצרי הבקר של אגודת "מרעה גולן" עם תו 'חי בריא' נמצאים בחנויות, אטליזים ומסעדות בכל רחבי הארץ. בנוסף, פועל במסגרת תוכנית 'חי בריא' מגדל הבקר "מקנה דקל" מחבל הבשור בדרום.

יחד, אנו מספקים לצרכני הבשר בישראל אפשרות לצרוך בשר אחרת!

הנה כמה מהיתרונות של בקר עם תו 'חי בריא':

בשר בריא ואיכותי יותר

אמינות ושקיפות

תמיכה בחקלאות ערכית