מסעדת המושבוצ שמחה להזמינכם לערב אדיר של בשר ויין
מסעדת המושבוצ שמחה להזמינכם לערב אדיר של בשר ויין.
שף המסעדה Iftah Ben-Dov והשף Barnea Shelas יבשלו ארוחה בת 10 מנות שתלווה ביינות מיקבי בוטיק מקומיים במזיגה חופשית.
יום ב' 11.2.19 בשעה 19:00, מחיר לסועד: 249 ש"ח
לפרטים והרשמה לחצו: http://bit.ly/nose2tailbarnea או חייגו 046795095
בתפריט:
• בסטורמה (פסטרמה בסגנון טורקי) - שומר, הדרים, איולי עמבה, ויניגרט תפוז דם, עלי שומר וטוויל זרעי שומר.
• קורנדביף - חרדל שחור ופרחי חרדל.
• ברוסקטה שקדי עגל - איולי חזרת, חריף אש ועגבנייה סחוטה.
• פטה און קרוט – פטה של בקר וחלקי פנים של בקר במעטפת בצק.
• כרוב כבוש צלוי בשומן בקר - רומסקו פלפלים שרופים ועשבי תבלין.
• כרישה ומנגולד ממולאים זנב שור - ציר בצלים ועצמות שרופות, פרמזן וראשד.
• קשתית (שפונדרה) - פולנטה, ציר בקר, סלסה ורדה חריפה ועלי מיזונה.
• שווארמה בשרים מעושנים - עשבי תבלין, בצל מוחמץ, עמבה יוגורט, סלסה עגבניות וחריף.
קינוחים
• עוגת תפוזים ושמן זית - קונפיטורה של הדרים וזביון.
• ברד פודינג - בריוש, פירות, סוכר ופודינג.
בארוחה יעשו השפים ברנע ויפתח שימוש במגוון רב של חלקי הבקר, כולם תוצרת משק שניידר (עדר הבית של המושבוצ) הגדל ע"פ תקן חי בריא, ובירקות אותם אנחנו מגדלים בעצמינו במשק רגב, משק הבית של המסעדה.