סדנאות וארוחות מיוחדות

המגדלים, הקצבים, החוקרים, והשפים שותפינו לדרך ולחזון עורכים מדי תקופה ארוחות וסדנאות מיוחדות.

The Curly Chef – ארוחות שף עד הבית

שלום אני נאור לוי
שף פרטי לאירועים ובעל הקצביה "לוי קצבים" שעובדת עם תוצרת מאושרת 'חי בריא'.
אני מביא לכם עד הבית את שתי האהבות הגדולות שלי: בישול ואירוח אצלכם בבית בתפריט שנתפר במיוחד עבורכם.
בארוחות אציע לכם מנות עם הבשר של 'מרעה גולן' והעופות של 'משק מלמד', כי אני אוהב להביא לכם את הכי טוב שיש ❤️
מוזמנים להתייעץ איתי ונתפור יחד ארוחה מהסרטים
מבטיח שיהיה טעים ושמח
תחייכו, הצ'ייסר עליי 🤗

טלפון:

סדנת פירוק רבע קדמי במושבוצ

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים קדמיים ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה ושחר פיש שף המסעדה, נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)
בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה.

נאכל הרבה, נשתה הרבה, נעשה הרבה כיף ונשמח את שמח הבשר!

מיקום:

מושבוצ, מושב רמות, רמת הגולן

תאריך:

לפרטים והרשמה:

עלות לסועד:

299 ש"ח

סדנאות אירוח קטוגני של טל מאירי

סדנאות האירוח של טל מאירי לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית.
טל מנגישה את אחד התחומים הכי בסייסים מזינים, רגשיים, תחושתיים ומשמעותיים בחיינו – אוכל…וכמה שיותר בריא וטעים.
סדנאות האירוח של טל הן ללא גלוטן, ללא סוכרים, לא מזון מעובד, וממרכיבים איכותיים וטריים וכל הבשר בסדנא הוא של מרעה גולן

לפרטים והרשמה:

סדנת פירוק רבע אחורי במושבוצ

מסעדת המושבוצ מזמינה אתכם לסדנת רבע אחורי!
נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים ויחד עם יוחאי שניידר (הבעלים של העדר שלנו-משק שניידר), נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב) וכמובן שנאכל…

אז מה עושים עם הכף, מה זה פלאנק, מה ההבדל בין שפיץ צאך ושפיץ שייטל? מהו הנתח האהוב על הברזילאים? האם פורטרהאוס וטיבון הם אותו הדבר? הצטרפו אלינו לסדנה! 

מיקום:

מושבוצ, מושב רמות, רמת הגולן.

תאריך:

לפרטים והרשמה:

עלות לסועד:

299 ש"ח