סדנת פירוק רבע אחורי במושבוצ
מסעדת המושבוצ מזמינה אתכם למסיבת חזרה לשגרה ולסדנת פירוק רבע אחורי.
נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה ויפתח סליטרניק, שף המסעדה, נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב) וכמובן שנאכל ( הרבה).
אז מה עושים עם הכף, איפה נמצאת האווזית, מה זה פלאנק, מה ההבדל בין שפיץ צאך ושפיץ שייטל, מהו הנתח האהוב על הברזילאים, האם פורטרהאוס וטיבון הם אותו הדבר ועוד.
נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.
מושבוצ, מושב רמות
ימים ב-ג, 15.3.2021 ו- 16.3.2021 , בשעה 19:00 אצלנו במושבוצ
עלות לסועד: 299 ש"ח
לפרטים והרשמה מלאו את הטופס או חייגו: 046795095