סדנאות וארוחות מיוחדות

המגדלים, הקצבים, החוקרים, והשפים שותפינו לדרך ולחזון עורכים מדי תקופה ארוחות וסדנאות מיוחדות.

25.9

יריד ומפגש חקלאים חגיגי - יום רביעי 25.9 מהשעה 16:00

חקלאי "חי בריא" מרמת הגולן, עוטף עזה ויתר חלקי הארץ, לצד חקלאים ויצרנים של תוצרת ישראלית ארטיזנלית נפגשים ליריד ומפגש ייחודי מסוגו ליום מלא בתכנים מעניינים, אוכל טוב, מוזיקה חיה וכמובן התוצרת הנהדרת שלהם אותה תוכלו לקנות ולהצטייד לקראת החג. 

בתוכנית: מעגלי שיח עם המגדלים, אוכל נהדר, דוכני מכירה של תוצרת המשקים, מוזיקה חיה, ואווירה טובה! 

משתתפים: אגודת הבקר מרעה גולן מרמת הגולן, מגדלי הטלאים מקנה דקל מעוטף עזה, משק כרמלים מעמק יזרעאל, משק עופות מלמד בכפר הנגיד, יצרני שמן הזית ריש לקיש מהגליל, המיזם הקולינרי להצלת מזון אדמה לאדם, מגדלי הווסאבי נישי ווסאבי מרום גולן, אוטו הגלידה של סטודיו ג'לטו, מעדניית פודשופ, יוקבים, דבוראים, מתסיסים, ועוד.
 
מעגלי השיח עם החקלאים יתקיימו בכל שעה עגולה באווירה אינטימית ויאפשרו היכרות עם החקלאים, כל מה שמעניין במשק וחשוב שנדע, וכן יתאפשר לכם להציג למגדלים שאלות. לו"ז*: 
17:00 אריק מלמד (כולל סיור במשק) ן  18:00 תום גילת וים גורן, מרעה גולן ן  19:00 איתמר (איתוש) גלעד, מקנה דקל
 
 תכינו את השאלות, תפנו מקום במקרר ותבואו רעבים! 

מיקום:

משק מלמד, כפר הנגיד. פתוח לקהל הרחב

2dwXxP3

פריזמה: חי בריא - סדנת בקר

יוסי אלסברג, השף של חי בריא ורב פעלים בתחומים נוספים, יגיע לפרק איתנו את המהפכה שתו התקן מחולל בצריכת מוצרים מן החי בישראל, החל במרעה וכלה בצלחת. יחד עם מיכל בנישתי ואיתי אייל נדון בשקיפות מלאה על אמינות, חופש ועבודה בשרשרת. ניגע בבשר ובנתחים שונים מאלה שאנחנו רגילים לראות בתפריט. כל מה שתמיד רציתם לשאול ולא העזתם

מיקום:

מרחב 3426 | התחייה 27 פינת הרצל, תל אביב

תאריך:

יום רביעי 18.09.2024 | בשעה 19:00

עלות לסועד: 350 ש"ח (כולל שתייה, יין ושירות)

כרגיל בפריזמה: פותחים שולחן בהתחלה, אוכלים באמצע (הפעם זה רביולו אוסובוקו, טרטר א לה מינוט ועוד משהו שנצלה), שותים יין כל הזמן

טעם מקומי מארחים את חוות 'מקנה דקל'

פרוייקט "טעם מקומי" של מרכז קולינרי לואיזה ביד השמונה מארחים את חוות "מקנה דקל" לארוחת טעימות עשירה ומעניינת. בארוחה נשמע על צורת הגידול הייחודית של הבקר והטלה לפי עקרונות תו 'חי בריא', נטעם את המנות היצירתיות של השף נדב מלין, ונהנה מנוף פנורמי מהמם של הרי יהודה. נשמח לראותכם!

מיקום:

מרכז קולינרי לואיזה, מלון לוגוס יד השמונה

תאריך:

יום רביעי 31.07.2024 | בשעה 19:00

עלות לסועד: 350 ש"ח (כולל שתייה, יין ושירות)

הארוחה היא חלק מפרויקט "טעם מקומי" וניתן לשלבה עם לינה במלון, ולמחרת בראנץ' עשיר וסיור קולינרי בקרב חקלאים ויצרנים מקומיים בהובלת השפית עדי מוטיל

סדנת בשר לבשלן הביתי: חלקי פנים

מפגש שני בסדרת מפגשים שמטרתה להכיר לכם חלקי בשר פחות יקרים. והפעם, חלקי פנים.
בסדנה נדב מלין ויוסי אלסברג יסבירו על חלקי הפנים השונים, מה מאפיין אותם, וילמדו מספר מתכונים קלילים, טעימים ומפתיעים.
 

מיקום:

בזום. לינק למפגש יישלח לנרשמים

תאריך:

יום שלישי 05.03.24 | בשעה 17:45

סדנת בשר לבשלן הביתי: וייסבראטן

מפגש ראשון בסדרת מפגשים שמטרתה להכיר לכם חלקי בשר פחות יקרים. והפעם, וייסבראטן.
בסדנה טל מאירי ויוסי אלסברג יסבירו על הנתח, יתנו טיפים לבישול, יבשלו איתכם מתכונים קלילים ויהיו גם כמה הפתעות😍
 

מיקום:

בזום. לינק למפגש יישלח לנרשמים

תאריך:

יום שני 15.01.24 | בשעה 17:45

משק מלמד גאה להציג: סדנת פירוק רבע אחורי 'חי בריא' עד העצם

'משק מלמד' מארח את תמיר לוי, הקצב והבעלים של מסעדת 'מו ומו' המיתולוגית מרחובות ו'חי בריא' לערב חוויתי ומיוחד.
נפרק רבע אחורי של עגלה 'מרעה גולן' עם תו 'חי בריא' שיושן 4 שבועות, נקבל הסברים על כל נתח ונתח ונלמד מה אפשר להכין ממנו.
הסדנה היא לחובבי בשר הרוצים להעשיר ולהעמיק את הידע שלהם.
יהיה הרבה בשר, אלכוהול, למידה, ופטפוטים סביב השולחן.

מיקום:

משק מלמד, כפר הנגיד

תאריך:

יום רביעי 25.10.23 | בשעה 18:30

עלות לסועד: 400 ש"ח

דיאלוגים מהמטבח - 'חי בריא'

שף נדב מלין, ראש תנועת ’סלואופוד’ ישראל, מארח את שף יוסי אלסברג מ'חי בריא' לארוחה מרתקת במסגרת פרוייקט דיאלוגים מהמטבח, שנוצר כדי לתת במה לשלל רעיונות, ערכים, זכרונות וחוויות הקשורות לאוכל שלנו.

בארוחת טעימות ייחודית שתתחיל באפרטיבו אל מול השקיעה במלון יד השמונה תזכו לטעום תפריט ייחודי שנוצר במיוחד לערב זה ומורכב משלל מנות המדגישות את איכות חומרי הגלם של תוצרת מאושרת תו האיכות 'חי בריא'.
במהלך הארוחה תוכלו לשמוע את הסיפור והאידיאולוגיה מאחורי ‘חי בריא’ ואיך באמת אפשר ליצור פה קולינריה אחרת: איכותית, טעימה ואחראית.

 שני השפים חברו יחד כדי לבשל את המנות שהבסיס לכולן הוא חומרי הגלם,  מאושרי התו שמציעים אלטרנטיבה בריאה, אחראית והומנית למוצרים מן החי.

מיקום:

מלון לוגוס יד השמונה.

תאריך:

יום חמישי 03.08.23 | בשעה 19:00

להזמנות חדרים ללינה במלון:02-5942000

עלות לסועד:

350 ₪ כולל יין של יקב קסטל, מים מינרליים וסודה, שתייה חמה ושירות.

אוכלים ושותים עם שני הקרחים

עידו ואייל שמחים להזמין אתכם למשתה עם מנות שף מטורפות, עכשוויות, מרעננות וכייפיות – מלוות בבירות תוצרת בית של מבשלת WHITE RABBIT הזורמות ללא הפסקה.
כל המרכיבים מן החי  בארוחה זו, מאושרי תו האיכות 'חי בריא'.

השפים שלנו:
עידו שירטון – שף ויועץ מזה 3 עשורים. לאחר 20 שנה בדרום אפריקה, כשף ראשי של מלון Hyatt ומלונות מובילים נוספים באפריקה, וכבעלים של קייטרינג מהגדולים במדינה – עדו מפיק בישראל אירועים יוקרתיים ומיזמים קולינריים פרטיים ומארח בביתו שבכוכב יאיר לחוויות קולינריות.

אייל פינקלשטיין – שף יועץ קולינרי בוגר בית ספר לבישול וקולינריה בארצות הברית, מורה לבישול בבתי הספר הטובים בארץ ומעביר סדנאות בישול במרכזים רבים בישראל. בנוסף אייל מוציא טיולים קולינריים ליוון ואיטליה, בעל קייטרינג בוטיק ומבשל ארוחות שף בבתים.

מיקום:

רחוב דן 55, כוכב יאיר​

תאריך:

עלות לסועד:

450 ₪ לאדם או 425 ₪ לאדם כחלק מזוג

דיאלוגים מהמטבח - גפילטע שיק

האוכל שלנו הוא חלק בלתי נפרד מהזהות שלנו ומזכיר לנו מי אנחנו ומאין באנו. החיפוש אחרי העצמי ואחרי המקורות מהם הגענו, לקח כל אחד מאיתנו למסע עם אוכל מהבית ועם טכניקות שימור של חומרי גלם, טעמים וזכרונות שגולת הכותרת שלה היא ארוחת טעימות אותה יבשלו יחד שף נדב מלין ושפית חמדת גולדברג עם חומרי גלם מקומיים מהמשובחים ביותר ונגיעות אישיות של שני השפים שיביאו את האוכל המוכר לשיאים חדשים של טעמים וצבעים.

כל המרכיבים מן החי  בארוחה זו, מאושרי תו האיכות 'חי בריא'.

מיקום:

לואיזה מטבח ארצישראלי עכשווי , מלון לוגוס יד השמונה.

תאריך:

לינק להרשמה 

להזמנות חדרים ללינה במלון:02-5942000

עלות לסועד:

350 ש"ח כולל יין ושירות

סדנאות אירוח קטוגני של טל מאירי

סדנאות האירוח של טל מאירי לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית.
טל מנגישה את אחד התחומים הכי בסייסים מזינים, רגשיים, תחושתיים ומשמעותיים בחיינו – אוכל…וכמה שיותר בריא וטעים.
סדנאות האירוח של טל הן ללא גלוטן, ללא סוכרים, לא מזון מעובד, וממרכיבים איכותיים וטריים וכל הבשר בסדנא הוא של מרעה גולן

לפרטים והרשמה: