המטבח של רמה

חוויה קולינרית ים תיכונית המקום, שהחל את דרכו כמסעדה קטנה בסככה עם כמה שולחנות בחצר הבית, הפך לאורך השנים לאחת מאבני היסוד של הקולינריה הישראלית, והיה בין הראשונים להביא לארץ…

להמשך קריאההמטבח של רמה

חדרוכל – המעדנייה גבעת חיים איחוד

חדרוכל - המעדנייה בגבעת חיים איחוד מעדניה ובית קפה באווירה כפרית, קסומה וירוקה, שם מחכה לכם תוצרת מאושרת 'חי בריא': בשר משובח של מרעה גולן , עוף אורגני ממשק מלמד,…

להמשך קריאהחדרוכל – המעדנייה גבעת חיים איחוד

קצבייה גולן

- הכי בשר שיש -  מעדניית בשר בוטיק כשרה בשכונת כרמליה בחיפה! ולרי גולן - שף בהכשרתו, הגיע לחיפה בשנות ה-90 ומאז עבד במסעדות, פאבים וקצביות שונות בניהם שוק תלפיות.…

להמשך קריאהקצבייה גולן

מעדני הגולן

תתפנקו בבשרים הטובים ביותר מרמת הגולן, רק אצל מעדני הגולן! הבשרים שלנו מאושרים על ידי "חי בריא" ומבטיחים לכם חוויה קולינרית בלתי נשכחת. בואו לראות בעצמכם בתחנת דלק פז בכניסה…

להמשך קריאהמעדני הגולן

חנות משק מלמד

מה כל כך מיוחד במשק שלכם ובאופן גידול העופות? אריק מלמד: "אנו במשק מלמד מגדלים עופות וירקות בחקלאות אורגנית, ערכית ואחראית שתאפשר לנו להאכיל את ילדינו אוכל בריא, טעים ואיכותי,…

להמשך קריאהחנות משק מלמד

מסעדת אגדת לחם

בית-קפה, מאפייה ומעדניה ארוחות בוקר מלחמי מחמצת, ירקות מחקלאות ישראלית וביצי חופש. לפני יותר מ-90 שנה כשראשוני החלוצים הגיעו לשממה של עמק הירדן, הם התמודדו עם הרבה קשיים. פרנסה דחוקה,…

להמשך קריאהמסעדת אגדת לחם

חוות עשתרות

  "החיבור ל'חי בריא' מבחינתנו הוא טבעי ומבורך ואנו שמחים להיות חלק מקבוצה שכוללת מגדלים מקומיים, משווקים, לקוחות ובעיקר אנשים טובים!", כך מספר לנו לידור מחוות עשתרות. "מאז ילדותי נמשכתי…

להמשך קריאהחוות עשתרות

טבע כרכור

"טבע כרכור" ו"קפה כרכור" מהווים יחד מתחם שלם שכולו בריאות, אותנטיות ביתית נעימה, ומוצרי איכות מהטבע המלווים ביחס אנושי ייחודי ומרחיב לב. בחנות שלנו "טבע כרכור" עובדים אנשי מקצוע המתמחים…

להמשך קריאהטבע כרכור

מסעדת בורג'

בראנץ' כזה עוד לא היה פה! בגן יפהפה בין המבנים ההיסטוריים של בורג׳ בנימינה נמצאת מסעדת בוהריים (כשר) שמביאה קונספט ייחודי וטעים במיוחד: ארוחות בוקר- צוהריים בריאות, מקומיות וטעימות! המנות…

להמשך קריאהמסעדת בורג'

מסעדת מלון יד השמונה

את מטבח המסעדה במלון לוגוס יד השמונה מנהל קייטרינג לואיזה והשף נדב מלין, ממובילי תנועת ה ‘Slow Food’ בישראל. התפריטים יצירתיים ואקסקלוסיביים, עם דגש על חומרי גלם איכותיים, עונתיים ומקומיים,…

להמשך קריאהמסעדת מלון יד השמונה