חדרוכל – המעדנייה גבעת חיים איחוד

חדרוכל - המעדנייה בגבעת חיים איחוד מעדניה ובית קפה באווירה כפרית, קסומה וירוקה, שם מחכה לכם תוצרת מאושרת 'חי בריא': בשר משובח של מרעה גולן , עוף אורגני ממשק מלמד,…

להמשך קריאהחדרוכל – המעדנייה גבעת חיים איחוד

אורי מאיר צי'יזיק – המרכז להנהגת הבריאות

"המרכז להנהגת הבריאות" הוא מרכז לימודי שעוסק בבריאות קהילתית ובו מתקיימים קורסים שונים (תזונה טבעית, ההיסטוריה של התזונה, פוליטיקה וכלכלה של אוכל ועוד) וכן סדנאות בישול בריא. אורי גם מבשל…

להמשך קריאהאורי מאיר צי'יזיק – המרכז להנהגת הבריאות

קונה – KONA

KONA - דיינר/ביסטרו בר מבית BREADA BAKERY. מושלם להפסקת צהריים, מפגש אחר הצהריים או ארוחת ערב רגועה עם מנות טריות וטעימות, יינות וקוקטיילים. אוכל פשוט בשבילכם.  

להמשך קריאהקונה – KONA

מקנה דקל

"מקנה דקל" הינו משק משפחתי של צאן ובקר בחבל הבשור בו מגדלים את בעלי החיים בהתאם לדרישות נוהלי "חי בריא". כבשי השארולה של משפחת גלעד נהנות מקהל מעריצים הכולל את…

להמשך קריאהמקנה דקל

מסעדת רוטנברג

המסעדה הנושאת בגאון את שמו של פנחס רוטנברג, אבי החשמל בישראל, שוכנת בקרנטינה קטנה ואינטימית בין נופיה עוצרי הנשימה של ממלכת ירדן למפעל החשמל ההיסטורי של "הזקן מנהריים". יזהר עושה…

להמשך קריאהמסעדת רוטנברג

מסעדת אגדת לחם

בית-קפה, מאפייה ומעדניה ארוחות בוקר מלחמי מחמצת, ירקות מחקלאות ישראלית וביצי חופש. לפני יותר מ-90 שנה כשראשוני החלוצים הגיעו לשממה של עמק הירדן, הם התמודדו עם הרבה קשיים. פרנסה דחוקה,…

להמשך קריאהמסעדת אגדת לחם

טבע כרכור

"טבע כרכור" ו"קפה כרכור" מהווים יחד מתחם שלם שכולו בריאות, אותנטיות ביתית נעימה, ומוצרי איכות מהטבע המלווים ביחס אנושי ייחודי ומרחיב לב. בחנות שלנו "טבע כרכור" עובדים אנשי מקצוע המתמחים…

להמשך קריאהטבע כרכור

מסעדת בורג'

בראנץ' כזה עוד לא היה פה! בגן יפהפה בין המבנים ההיסטוריים של בורג׳ בנימינה נמצאת מסעדת בוהריים (כשר) שמביאה קונספט ייחודי וטעים במיוחד: ארוחות בוקר- צוהריים בריאות, מקומיות וטעימות! המנות…

להמשך קריאהמסעדת בורג'

אטליז אבי פלדנשטיין

אין בפרדס חנה-כרכור מישהו שלא מכיר את אברהם פלדנשטיין! ***לסרטון על אברהם פלדנשטיין*** אברהם הוא מהראשונים להצטרף לתוכנית "חי בריא" ויחד עם ביתו יערה הם שותפים אמיתיים שלנו לקידום תוצרת…

להמשך קריאהאטליז אבי פלדנשטיין

מסעדת מלון יד השמונה

את מטבח המסעדה במלון לוגוס יד השמונה מנהל קייטרינג לואיזה והשף נדב מלין, ממובילי תנועת ה ‘Slow Food’ בישראל. התפריטים יצירתיים ואקסקלוסיביים, עם דגש על חומרי גלם איכותיים, עונתיים ומקומיים,…

להמשך קריאהמסעדת מלון יד השמונה