בית-קפה, מאפייה ומעדניה
ארוחות בוקר מלחמי מחמצת, ירקות מחקלאות ישראלית וביצי חופש.
לפני יותר מ-90 שנה כשראשוני החלוצים הגיעו לשממה של עמק הירדן, הם התמודדו עם הרבה קשיים. פרנסה דחוקה, חום כבד ובידוד מכל ישוב אחר. על דבר אחד הם לא היו מוכנים לוותר, על הלחם שלהם.
במשך עשרות שנים, בכל בוקר, תנור האפיה של הקיבוץ עבד נמרצות כדי למלא את בטנם במהלך העבודה הקשה בחוץ.
באגדת לחם, עושים כבוד לאותו תנור ששימש את החלוצים והחלוצות ושרד באופן פלאי מ1924 ועד ימינו. התנור עצמו שופץ ושוחזר באהבה רב ומסביבו צמח בית קולינרי לתפארת, אשר אתם מוזמנים להנות מהתוצרת שלו. הנוף המרשים והניחוחות של הלחם הטרי הם שילוב מושלם להנאה מובטחת.