הכירו את אלכס פלאס בעלי קצביית "איסקנדר" שנמצאת בסמוך לשוק הפשפשים ביפו, ברחוב יהודה מרגוזה.
אלכס הקים את העסק לאחר שנים רבות בענף הבשר.
הוא מספר לנו: "אני קורא למקום 'בוטיק'. נכון שיש לנו את כל סוגי הבשר, החל מכנפי עוף ועד אנטריקוטים ופורטרהאוס מיושנים, אבל המקום נותן הרגשה משפחתית והשירות שאני מספק הוא אישי.
אני מזמין בשר בקר ממרעה גולן ועוף אורגני ממשק מלמד, שניהם תחת תו איכות 'חי בריא', אני היחיד ביפו שדואג להביא לצרכנים את המוצרים הבריאים והאיכותיים ביותר".