חוויה קולינרית ים תיכונית
המקום, שהחל את דרכו כמסעדה קטנה בסככה עם כמה שולחנות בחצר הבית, הפך לאורך השנים לאחת מאבני היסוד של הקולינריה הישראלית, והיה בין הראשונים להביא לארץ את בשורת המטבח המקומי ואת החיבור בין הגינה לצלחת.
המטבח של רמה נטוע בהר, עטוף בחורש הטבעי ופונה לנוף השקט ועוצר הנשימה של הרי יהודה ושפלת החוף.
חומרי הגלם וטכניקות הבישול, ,עיצוב המקום ובחירת כלי ההגשה, השירות הקשוב והחם מכוונת לתת לאורחים חוויה שלמה של חיבור לאדמה.
התפריט הוא מפגש קולינארי ים תיכוני, מפרובנס שבדרום צרפת ועד המטבח הערבי המקומי, שבבסיסו תפיסה הגורסת פשטות והצמדות לאדמה ולתנאי המקום.
המטבח של רמה














קצת עלינו
שעות פתיחה
המסעדה פתוחה לאירועים פרטיים בלבד שמחות משפחתיות או אירועים עסקיים.