המסעדה הנושאת בגאון את שמו של פנחס רוטנברג, אבי החשמל בישראל, שוכנת בקרנטינה קטנה ואינטימית בין נופיה עוצרי הנשימה של ממלכת ירדן למפעל החשמל ההיסטורי של "הזקן מנהריים".
יזהר עושה שימוש בחומרי גלם מקומיים מובחרים – בשר, דגים וירקות, אשר מגיעים היישר מחקלאי האזור – תוך הקפדה על טעמם המקורי. במסעדה מקום ל-20 סועדים בלבד, וצוות המבטיח יחס אישי ומדויק לכל מנה ולכל אורח.
"כחלק מהפילוסופיה שלנו ושל המסעדה, חשוב לנו להיות קרובים לתוצרת. לדעת מי המגדל, מאיפה באים בעלי החיים, כיצד גודלו וכו'. בשוק הבשר אפוף העמימות, זו משימה לא פשוטה. החיבור עם תו "חי בריא" והמשקים נושאי התו, מעניקים לנו את הביטחון הזה. בתור שף אני יכול גם לומר שמבחינה קולינרית, אופן הגידול הקשוב והאיכותי מתורגם לתוצרת ברמה מאוד גבוהה בהקשר של איכות וטעם".
ורק נוסיף שעם גישה כזו אין פלא שהמסעדה נבחרה בשנת 2021 למסעדה המצטיינת של ישראל בפרס המטבח הישראלי!