– הכי בשר שיש –
מעדניית בשר בוטיק כשרה בשכונת כרמליה בחיפה!
ולרי גולן – שף בהכשרתו, הגיע לחיפה בשנות ה-90 ומאז עבד במסעדות, פאבים וקצביות שונות בניהם שוק תלפיות.
"אני לומד, חי ונושם את רזי המקצוע לאורך השנים הרבות שלי בתחום, עוד מילדות אני חובב בשר, חלומי שכל מי שייכנס אליי לראשונה יבין שהגיע למקום הנכון.
למקום שמבין בבשר גורמה ללא פשרות, מקום שמתמחה בטיפול בנתחים טריים יום יום, מקפיד על ניקיון, עומד בכל תקנות הבריאות הנדרשות וחומרי גלם הטובים ביותר, לצד יחס אישי ומשפחתי".
במעדניית הבוטיק של ולרי כל אחד ימצא את מה שהוא אוהב, נתחים לכל המשפחה וגם שניצלים דקים ונתחי עוף מצוינים. את המיומנות של ולרי כולם מכירים וכל שנותר לנו כעת הוא להגיע למקום שהוא חלום וליהנות מחוויית קנייה מיוחדת.
נתחי בשר פרימיום, איכותי ביותר, נימוח בפה, שמשאיר לכם….טעם של עוד ועוד!