
טרטר וייסברטן
הכנות:
5 דקות
זמן בישול:
אין
מנות:
2
מצרכים
150 גרם וייסברטן מיושן של מרעה גולן
1 שן שום קונפי
¼ כוס עירית קצוצה
1 כף מיונז ביתי
1 כפות מיץ מלימון טרי
½ כפית מלח גס
עד ¼ כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
1 חלמון טרי
4 עלי חסה כרמלים
אופן הכנה
- קוצצים את הוייסברטן דק-דק עם סכין. מוסיפים את כל החומרים ומערבבים בעדינות. טועמים להעצמת טעמים (מי שאוהב יותר מלוח או חמצמץ).
- מעבירים את הטרטר לצלחת, מניחים מעליו בעדינות את החלמון ומגישים.
לאחר ערבוב קל עם החלמון מומלץ לאכול בעלה חסה של כרמים.
המתכון באדיבות:
טל מאירי סדנאות בישול קטוגני ודל פחמימה Keto ויוסי אלסברג