טרטר וייסברטן

הכנות:

5 דקות

זמן בישול:

אין

מנות:

2

מצרכים

150 גרם וייסברטן מיושן של מרעה גולן
1 שן שום קונפי
¼ כוס עירית קצוצה
1 כף מיונז ביתי
1 כפות מיץ מלימון טרי
½ כפית מלח גס
עד ¼ כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:
1 חלמון טרי
4 עלי חסה כרמלים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הוייסברטן דק-דק עם סכין. מוסיפים את כל החומרים ומערבבים בעדינות. טועמים להעצמת טעמים (מי שאוהב יותר מלוח או חמצמץ).
  2. מעבירים את הטרטר לצלחת, מניחים מעליו בעדינות את החלמון ומגישים.
    לאחר ערבוב קל עם החלמון מומלץ לאכול בעלה חסה של כרמים.

המתכון באדיבות:

טל מאירי סדנאות בישול קטוגני ודל פחמימה Keto ויוסי אלסברג