
לזניה קיטו
הכנות:
45 דקות
זמן בישול:
25 דקות
מנות:
6
מצרכים
לרוטב האדום:
חצי קילו עוף אורגני 'חי בריא' של "משק מלמד" טחון
4 עגבניות קצוצות
4 שיני שום כתושות
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית אורגנו
רבע כוס שמן (לבישול)
לדפי ה"פסטה":
זוקיני גדול פרוס בעזרת קולפן ומבושל בנוזלים
לרוטב הלבן:
חבילת מקדמיה
חצי קולורבי מבושל
חתיכת כרובית מבושלת
חצי כפית מלח
מיץ מרבע לימון
טוחנים הכל במעבד מזון.
אופן הכנה
מבשלים במחבת את כל הרכיבים של הרוטב האדום ביחד עם רבע כוס שמן זית. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד. את הנוזלים משאירים במחבת.
פורסים זוקיני גדול לדפים בעזרת קולפן ומבשלים במחבת בנוזלים שבושל קודם העוף.
טוחנים את כל הרכיבים של הרוטב הלבן במעבד מזון.
מכינים את שכבות הלזניה: דפי קישואים, רוטב לבן ורוטב אדום ושוב דפי קישואים, רוטב לבן ורטוב אדום. מקשטים בבזיליקום.
בתיאבון!
המתכון באדיבות:
שירה אברבוך, נטורופטית המלווה מטופלים בדרך לבריאות ואיזון עם תזונה קטוגנית, פליאו, GFCF וGAPS