
מינוט סטייק וייסברטן
הכנות:
3 דקות
זמן בישול:
דקה
מנות:
2-3
מצרכים
5 יח סטייק וייסברטן פרוס בעובי עד ½ ס"מ
1 כף שומן בוקס מרעה גולן
קורט מלח
קורט פלפל
אופן הכנה
- קיובינג – בעזרת הצד הכהה של סכין מטבח מכים 10 מכות בצד 1 של הסטייק,הופכים ומכים לכיוון הנגדי 10 מכות.
- במחבת חמה עם מעט שומן בוקס, צורבים את הנתחים לחצי דקה לכל צד.
- מתבלים במלח ופלפל גסים ואוכלים בהנאה עם סלט ירוק או צ'ימיצ'ורי.
המתכון באדיבות:
טל מאירי סדנאות בישול קטוגני ודל פחמימה Keto ויוסי אלסברג