מינוט סטייק וייסברטן

הכנות:

3 דקות

זמן בישול:

דקה

מנות:

2-3

מצרכים

5 יח סטייק וייסברטן פרוס בעובי עד ½ ס"מ
1 כף שומן בוקס מרעה גולן
קורט מלח
קורט פלפל

אופן הכנה

  1. קיובינג – בעזרת הצד הכהה של סכין מטבח מכים 10 מכות בצד 1 של הסטייק,הופכים ומכים לכיוון הנגדי 10 מכות.
  2. במחבת חמה עם מעט שומן בוקס, צורבים את הנתחים לחצי דקה לכל צד.
  3. מתבלים במלח ופלפל גסים ואוכלים בהנאה עם סלט ירוק או צ'ימיצ'ורי.

המתכון באדיבות:

טל מאירי סדנאות בישול קטוגני ודל פחמימה Keto ויוסי אלסברג