מעורב חלקי פנים

הכנות:

15 דקות

זמן בישול:

20 דקות

מנות:

5

מצרכים

2 יחידות אשכי עגל מנוקים ופרוסים לטבעות
רבע קילו לב נקי פרוס לרצועות
רבע קילו כבד נקי פרוס לרצועות
רבע קילו שומן בקר פרוס לרצועות
4 בצלים גדולים מנוקים ופרוסים לחצאי טבעות
2 כפות אבקת תיבול למערב ירושלמי [מומלץ התבלינים של איילת]

אופן הכנה

1. במחבת לוהטת על אש חזקה מניחים את שומן העגל עד להמסה
2. מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
3. מוסיפים את כל חלקי הפנים ומזהיבים היטב למשך 5 דקות תוך כדי ערבוב על אש חזקה.
4. מוסיפים את תבלין המעורב וממשיכים לבשל עוד 5 דקות על אש בינונית.
 אפשר להגיש כמיטב המסורת בתוך פיתה עם טחינה, עמבה וסלטים

המתכון באדיבות:

נדב מלין ויוסי אלסברג