
קדרה חורפית של קוביות וייסברטן ועלי ליקוט
הכנות:
10 דקות
זמן בישול:
45 דקות
מנות:
2-3
מצרכים
500 גרם קוביות וייסברטן חתוכות לחצי סנטימטר על חצי סנטימטר
2 כפות שומן בוקס לטיגון
1 בצל קצוץ
5 שיני שום
צרור תרד בר
צרור חובזה
צרור בצל ירוק
צרור שמיר
5-6 עלי מנטה או נענע
1/2 כוס יין שיש במקרר
3 לימון פרסי
1/2 כפית כמון
מלח לפי טעם
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מטגנים את קוביות הבשר בשומן בוקס עד השחמה ומוציאים לקערה.
- באותו הסיר מטגנים את הבצל והשום להזהבה , קוצצים גס את כל העלים ומוסיפים לסיר.
- מוסיפים את התבלינים והיין ומחזירים את הבשר לסיר
- מביאים לרתיחה , מכסים את הסיר ומבשלים שעה על אש קטנה
המתכון באדיבות:
טל מאירי סדנאות בישול קטוגני ודל פחמימה Keto ויוסי אלסברג