קדרה חורפית של קוביות וייסברטן ועלי ליקוט

הכנות:

10 דקות

זמן בישול:

45 דקות

מנות:

2-3

מצרכים

500 גרם קוביות וייסברטן חתוכות לחצי סנטימטר על חצי סנטימטר
2 כפות שומן בוקס לטיגון
1 בצל קצוץ
5  שיני שום
צרור תרד בר
צרור חובזה
צרור בצל ירוק
צרור שמיר
5-6 עלי מנטה או נענע
1/2 כוס יין שיש במקרר
3  לימון פרסי
1/2 כפית כמון
מלח לפי טעם
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

  1. מטגנים את קוביות הבשר בשומן בוקס עד השחמה ומוציאים לקערה.
  2. באותו הסיר מטגנים את הבצל והשום להזהבה , קוצצים גס את כל העלים ומוסיפים לסיר.
  3.  מוסיפים את התבלינים והיין ומחזירים את הבשר לסיר
  4. מביאים לרתיחה , מכסים את הסיר ומבשלים שעה על אש קטנה

המתכון באדיבות:

טל מאירי סדנאות בישול קטוגני ודל פחמימה Keto ויוסי אלסברג